Legendarni nemački fudbaler i bivši trener Partizana, Lotar Mateus, iza sebe ima pet propalih brakova, a jedan od njih je i s poznatom Novosađankom Marijanom Mateus.

 Ipak, reko bi se da ga ti ne sprečava da se ponovo zaljubi, a čini se da ga je nova devojka već osvojila.

60-godišnji Lotar uslikan je s tamnokosom lepoticom u Meksiku s kojom je letos viđen i na romantičnom odmoru u Grčkoj.

Prema pisanju nemačkog Bilda reč je o 31-godišnjoj preduzetnici čiji identitet nije zasad otkriven, a u kojoj je pronašao utehu dok prolazi kroz razvod od 33-godišnje Anastasije Klimko.

Lotar Mateus u vezi je sa duplo mlađom devojkom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Golupčići su uslikani kako se opuštaju u popularnom meksičkom odmaralištu Tulum, a bivšem kapiten nemačke fudbalske reprezentacije nije bilo mrsko ni da fotografiše atraktivnu lepoticu u zahtevnim uslovima.

Pozirala mu je u minijaturnom zelenom bikiniju dok su šetali plažom, nakon čega su se opustili na ležaljkama u luksuznom odmaralištu.

Lotar Mateus se razvodi po peti put.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Lotar je dosad u braku bio pet puta, a trenutno se razvodi od Ruskinje Anastasije Klimko zbog navodnih nepremostivih razlika. Pre nje bio je oženjen sa Silvijom Mateus, Lolitom Morena, Marijanom Mateus i Lilijanom Čudinovom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!