Saša Kovačević u narednu godinu ulazi u krugu svoje porodice i najbližih prijatelja. Za Beograđane je spremio spektakularni koncert i ne krije koliko je euforičan jer će 2022. dočekati radno.

Naravno, iz publike će ga bodriti devojka Zorana Tasovac, zajedno sa ćerkom Iskrom, sa kojom Saša Kovačević često objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

Saša Kovačević ćerku svoje devojke gleda kao svoju.
ATA Images/Antonio Ahel 

- Veliko mi je zadovoljstvo što ću pevati u svom gradu. Beograd će prvi put imati doček na obali Save, na otvorenom, i zaista će imati posebnu draž za sve koji dođu. Drago mi je što ću posle nekoliko godina moći da se družim sa beogradskom pulikom.

Praznike najviše volim da provodim sa svojom porodicom, pa mi je neprocenjivo važno to što će moja ćerka prvi put biti na mom koncertu. I za nju će to sigurno biti doživljaj - rekao je Kovačević za Blic i time jasno stavio do znanja da Zoraninu ćerku gleda kao svoju.

Podsetimo, Saša Kovačević je već četiri godine u skladnoj vezi sa bivšom misicom Zoranom Tasovac.

Saša Kovačević i Zorana Tasovac u stabilnoj vezi su već četiri godine.
Instagram 

Kako je već ranije objasnio, jedno drugom su velika podrška, trude se da što više vremena provode zajedno, Zorana ga prati često na nastupima, a jednom prilikom je otkrio da li su se zavetovali na večnu ljubav.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!