Nakon Mirke Vasiljević, Marijane Mićić, Marije Petronijević, rode će sleteti i u dom Andrije Miloševića i njegove izabranice Aleksandre Sandre Tomić.

Radosna vest ih je oduševila jer se već dugo nadaju prinovi.

- Kada su saznali da će postati roditelji Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja, koja im se sada ispunila. Mnogi su im već sada predvideli da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se sa decom svojih prijatelja igraju.

andrija milosevic i aleksandra tomic
ATA Images 

Sandra je odlučila da se povuče iz pozorišta kako bi se posvetila trudnoći. Srećne vesti rekli su samo najbližima - rekao je nedavno izvor za "Blic".

Iako se poznati par nije oglašavao ovim povodom, Aleksandra je pre nekoliko dana pokazala kako izgleda u drugom stanju.

Iako su mnogi očekivali da će se najduhovitiji glumac oženiti, to se ipak neće dogoditi. Njegova izabranica je jednom prilikom otkrila zašto neće izgovoriti sudbonosno "da".

- Venčanja neće biti niti nas ono zanima. Živećemo i radovaćemo se. To me asocira na preveliku organizaciju.

andrija milosevic i aleksandra tomic
printscreen/instagram 

Svako treba da živi onako kako misli da je u datom trenutku najbolje za zajednicu dvoje ljudi. Ne opterećujem se tim stvarima - izjavila je svojevremeno Aleksandra.

- Andrija je vrlo nesebičan kao kolega, a svoje iskustvo i znanje prenosi svakom ko želi da ga sasluša. Takođe je odličan motivator i svojom energijom često uspeva da prodrma druge glumce i pruži im bezuslovnu podršku.

aleksandra tomic
Instagram 

Mene lično naučio je kako ne treba preozbiljno shvatati život i svaku prepreku koju on donosi i da se nekada samo treba opustiti i prepustiti, bez obzira na ono što nam se dešava - rekla je Aleksandra jednom prilikom za "Stori".

Podsetimo, Andrija je ranije istakao da je presrećan što će on i Aleksandra dobiti dete.

andrija milosevic i aleksandra tomic
printscreen/instagram 

- Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti - rekao je glumac.