Holivudsku glumicu Ejmi Šumer gledaoci su zavoleli gledajući je u brojnim komedijama, ali i zbog njenog pozitivnog stava kao i šale na sopstveni račun.

Ejmi je ovaj put najsmejala obožavaoce na Instagramu nako što je objavila fotografiju sa uklanjanja filera iz obraza.

Nakon što se podvrgla postupku, Ejmi je ubrzo shvatila da je pogrešila, pa je otišla na otapanje filera.

"Pokušala sam sa filerima, ali se ispostavilo da su mi obrazi već dovoljno popunjeni sami po sebi. Hvala Bogu što mogu da se otope, izgledala sam kao Maleficent", napisala je Ejmi i nasmejala sve nakon što se usporedila sa glavnim likom filma "Gospodarica zla".

Ejmi Šumer pokazala kako uklanja filere iz obraza.
Instagram 

Mnogi su podržali Ejmi zbog njene odluke da se vrati na staro: "Uvek izgledaš sjajno, ne treba ti to, još si mlada", poručili su 40-godišnjoj glumici obožavatelji.

Dok su neki pohvalili komičarku zbog toga što je ostala verna sebi, drugi su istakli problem sa pritiskom koji osećaju u nastojanju da što duže zadrže mladalački izgled.

"Nisu ti potrebni filteri, nikome nisu potrebni. Volela bih kad žene ne bi osećale toliki pritisak. Hvala što si podelila ovo iskustvo i volela bih da vidim više slavnih žena koje misle kao ti", samo je jedna od pozitivnih reakcija.

Ejmi Šumer naišla je na podršku obožavalaca.
Instagram 

Podsetimo, Ejmi je nedavno podelila i svoje iskustvo nakon što joj je ustanovljena endometrioza zbog čega joj je uklonjena materica, ali i slepo crevo.

"Ukoliko imate izrazito bolne menstruacije, možda imate endometriozu", započela je nedavno svoju ispovet Ejmi, a potom opisala kako je izgledao ovaj zahvat:

Ejmi je nedavno uklonjena materica i slepo crevo.
printscreen/instagram 

"Lekar je otkrio čak 30 delova endometrioze koje je onda uklonio. Osim materice uklonio mi je i slepo crevo jer ga je endometrioza 'napala. Bilo je puno, puno krvi u mojoj materici i još uvek me boli", rekla je tada Ejmi.

Ejmi Šumer se pokajala zbog filera u obrazima.
Instagram 

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!