Već i ptice na grani znaju - ko se kačio sa Kardašijankama, nije dobro prošao.

Zapravo, sada kada se okrenemo i pogledamo unazad, mnogi su pokušali, ali retki su uspeli da "prežive" njihov bes i zpravo izgrade karijeru nakon što su im zatvorile vrata gdegod su stigle.

Jedna od onih koja je "izbegla metak" bila je i nekadašnja najbolja prijateljica Kajli Džener - Džordan Vuds, za koju se slobodno može reći da joj je bila poput sestre, znala sve njene tajne i koja je gotovo odrasla u njenoj kući.

Prijateljstvo je puklo nakon što se saznalo da se ljubila sa Tristanom Tomsonom, Kloinim dečkom, sa kojim je Kardašijanka u tom trenutku čekala bebu.

Kajli Džener i Džordan Vuds nekada su bile najbolje drugarice.
printscreen/instagram 

Bio je to strašan udarac za Kardašijan/Džener klan, a Vudsova je mesecima nakon toga bila na meti stravičnih osuda. Međutim, nakon nekoliko gostovanja, i otkrivanja prave istine, strasti su se smirile, a Džordan koja je svoje projekte započela još tokom druženja sa Kajli, gotovo preko noći postala je milionerka.

Od "najpoznatije i najomraženije ljubavnice" postala je "in" osoba na Instagramu, a u međuvremenu je našla i novu ljubav i čini se da joj sve ide od ruke.

Džordan Vuds jedina je uspela da profitira nakon svađe sa Kardašijankama.
printscreen/instagram 

Međutim, njen poslednji poslovni potez ipak nije bio baš po volji mnogima.

Naime, poznato je da Džordan nakon svega što joj se dogodilo uzela život u svoje ruke i počela da se hrani zdravije i trenira. Razlika je bila neverovatna, iako su mnogi mišljenja da je zadnjicu "uradila" po uzoru na bivšu BFF.

Sada je rešila da pokrene svoju aplikaciju za treniranje, međutim, na mrežama se poveo rat kada su procurile njene neobrađene fotografije.

Na njima Džordan stoji sa neprirodno okruglom zadnjicom prepunom celulita, a na snimku koji je ubrzo obrisan moglo se videti da nije tako zategnuta kako je predstavljala, te da su gotovo sve njene fotografije fotošopirane, što je, naravno, ubacilo crv sumnje u one koji su aplikaciju kupili.

Džordan Vuds brutalno su prozivali zbog neobrađenih fotki.
printscreen/instagram 

"Čekaj, platim nešto da bih izgledala kao ti na poslednjoj objave, a zapravo to nema veze sa istinom", "Ne smeta mi celulit koliko tvoja neiskrenost", "Ista si kao one sa kojima si se do skoro družila", "Lažljivica ostaje lažljivica. Vidimo kako izgledaš", "Ti trener? Sa takvom opuštenom zadnjicom?", "Ovoliko celulita nema ni moja baba", "Da li je moguće da ti nekome prodaješ maglu? Ženo, to na slikama nisi ti"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Ljudima nije smetao toliko njen celulit koliko iskrivljeni silikonski implanti zbog kojih je veoma teško gledati u figuru ove 24-godišnjakinje, što se naravno, nije moglo videti na njenim editovanim fotografijama.

Džordan Vuds sve svoje fotografije obrađuje te niko nije znao u kakvom je zapravo stanju njena zadnjica.
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Lansiranje aplikacije pod imenom "FRSTPLACE" bio je ogroman promašaj, te beleži ogroman pad jer ljudi traže povrat novca s obzirom da su očigledno prevareni.

Deluje da je Džordan pokušala da isproba "recept" Kajli Džener od pre nekoliko godina kada je pokušala ceo svet da ubedi da nema hijaluron u usnama. Možda će ipak sledeći put razmisliti pre nego što pokuša slično.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!