Glumac Devin Retrej, najpoznatiji kao Baz, stariji brat Mekoli Kalkina u filmu "Sam u kući", optužen je da je napao svoju devojku i da je tokom svađe pokušao da je zadavi, a sada je i zvanično priveden u policiju.

Naime, on je optužen za porodično nasilje prema svojoj devojci, a sve se odigralo u jednom hotelu u Okalhomi kada su se posvađali, a on je i nasrnuo na nju.

Na događaju kojem je prisustvovao Retrej, navodno se naljutio na svoju devojku dok je pio u baru, a razlog što se naljutio je što nije naplatila autogram za dva obožavaoca.

Glumac Devin Retrej uhapšen zbog nasilja u porodici.
Shutterstock 

Kako prenose američki mediji, Devin i njegova devojka sukobili su se u nedelju, a on je pokušao da je udavi, držao ju je za vrat i rukom zatvorio usta pokušavajući da je spreči da pozove pomoć. Ona ga je navodno ujela za ruku, Devin ju je posle toga udario, ali je ona uspela da pobegne.

- Posle toga je uzela svoje stvari i otišla iz hotela čekajući policiju da stigne - prenose američki mediji.

Dejvid Retrej fizički je nasrnuo i davio svoju devojku.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Policijski izvor je za Foks Njuz rekao da se glumac "sam predao" i da je na kraju pušten iz pritvora nakon što je platio kauciju od 25.000 dolara. Glumca sada čeka suđenje za nasilje u porodici i preti mu zatvorka kazna u trajanju od 3 do 5 godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!