Njegov lik niste mogli da ne zapamtite, posebno što smo sigurni da i vi pripadate onoj generaciji koja je film "Sam u kući" mogla da gleda i po nekoliko puta, iznova i iznova.

Devina Retraja više znate po ulozi Baza Mekalistera, nasilnog brata malog Kevina.

Devin Retraj optužen da je svoju devojku davio i udarao.
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Naime, Retraj je od strane svoje devojke optužen za udaranje i davljenje, ali optužnica još uvek nije podignuta. Incident se dogodio 9. decembra, a glumac je navodno svoju devojku udario šakom u lice, stavio joj ruku na usta i pokušao da je zadavi tokom svađe.

Policijski izvori su za TMZ rekli da se incident odvio u hotelu Hajat u Oklahomi, a nakon incidenta partneri su otišli svako svojim putem. Ratrajeva devojka ga je prijavila, ali ishod cele situacije još uvek nije poznat.

Glumčev predstavnik rekao je da je te noći izbila svađa između partnera koja je dovela do njihovog raskida, ali da fizičkog nasilja nije bilo.

Devin Retraj optužen za fizičko nasilje nad svojom devojkom.
Shutterstock 

Podsetimo, Devin se nakon uloge u filmu "Sam u kući", pojavio u rijalitiju "Damage Control", a epizodne uloge je ostvario u serijama "Law & Order", "Law & Order: Special Victims Unit" i "Supernatural".

I on se poput Kevina posvetio i muzici, peva i svira gitaru u bendu "Little Bill and the Beckleys".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!