Britanski glumac Henri Kavil poneo je titulu jednog od najatraktivnijih glumaca u Holivudu nakon što je odigrao likove Supermena i "Witchera" u istoimenoj hit-seriji.

Glumac o svom ljubavnom životu ne priča puno u javnosti, a na kraju se ispostavilo da njegov predmet obožavanja nema nikakve veze sa pripadnicama ženskog pola.

U toku promotivne kampanje za drugu sezonu serije "The Witcher" Henri Kavil gostovao je u šou-programu britanskog voditelja Grema Nortona. Kada je voditelj pomenuo njegov "štreberski hobi", glumac je objasnio da je kolekcionar, da slika i da se igra sa figuricama popularnog "Warhammer 40K".

- Jedan deo hobija je posvećen crtanju i modeliranju, a drugi deo igranju video-igara. Šta radim? Pa, napravim malu armiju koja se bori protiv neprijateljske vojske. Zapravo je jako zabavno. Zvuči suludo, ali je zabavno", rekao je Kavil.

Henri Kavil je toliko opsednut "Warhammer 40k" da njegove koleginice iz serije "The Witcher", Freja Alan koja tumači lik Siri, i Anja Šalotra koja tumači lik čarobnice Dženifer, nisu imale drugog izbora nego da se nasmeju i prevrnu očima kada ga je voditeljka pitala o njegovoj velikoj pasiji.

Henri Kavil krije privatni život od javnosti.
Instagram 

"Ooo, neeee, idemo opet", rekla je Šalotra u intervjuu koji je dao glumački tim pred premijeru druge sezone. A, Henri je nastavio sa objašnjenjem zašto je veliki fan "Warhammer 40K".

Glumac je priznao da je za vreme karantina, ali i pre pandemije bio opsednut video-igrom "The Witcher" i da se njegova najveća želja ostvarila kad je dobio priliku da glumi Geralta od Rivije.

Henri Kavil veliki je ljubitelj video igrica.
Instagram 

Kako se ispostavlja njegova najveća ljubav su video-igre i kompjuteri.

Henri je prošle godine u julu pokazao njegovu "lepoticu", a to je novi kompjuter koji je sastavio i zabeležio kako je tekao proces pravljenja novog PC-ja na kojem će igrati igrice.

U aprilu "Daily Mail" objavio je da je Henri Kavil u vezi sa "misterioznom plavušom".

Zgodni glumac iza sebe ima istoriju izlazaka s brojnim lepoticama, ali nisu uspele toliko da ga očaraju da bi se skrasio uz neku. 2018. godine prekinuo je vezu s kaskaderkom Lusi Kork, a pre toga je nekoliko nedelja proveo u romansi s Kejli Kuoko zvezdom serije "Štreberi".

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!