Španski glumac i maneken Džejmi Lorente proslavio se zahvaljujući uspešnim serijama, a najpoznatiji je po ulozi Danijela "Denvera" Ramosa u hit-seriji "La casa de papel" čije su poslednje epizode objavljene pre nekoliko dana.

Zgodni Denver ovih dana slavi 30. rođendan, a glumac je inače rodom iz Murcije, odrastao je sa starijom sestrom Julijom, te je završio Dramsku akademiju pre nego što je krenuo i službeno u glumačke vode.

Zbog izgleda je često radio i kao maneken, a nekoliko godina je glumio u pozorištu pre nego što je dobio prvu ulogu u televizijskoj seriji "El secreto de Puente Viejo".

Džejmi Lorente važi za velikog zavodnika.
Jose Oliva / Jose Oliva / Zuma Press / Profimedia 

Od 2017. godine glumio je Denvera u svetski popularnom hitu "La casa de papel", a ta mu je uloga kao i ostalim kolegama potpuno promenila život.

Serija "La casa de papel" promenila mu je život.
Netflix / Everett / Profimedia 

Pojavio se i kao Nano u seriji "Elite" koja se takođe emitovala na Netfliksu, a reklo bi se da ređa uspeh za uspehom poslednjih nekoliko godina.

Lorente je dve godine bio u vezi s kolegicom Marijom Pedrazo s kojom je glumio u "La casa de papel" i "Elite", a par je prošle godine objavio da su raskinuli. Iako se neko vreme pričalo da su se verili, njihova ljubav na žalost nije uspela.

Glumac je od prošle godine u vezi s kostimografkinjom Martom Genagom, koju je upoznao dok su zajedno radili na planetarno popularnoj seriji, a par je pre mesec dana dobio ćerkicu.

Instagram Džejmi Lorente postao je popularan zahvaljujući seriji "La casa de papel"

Džejmi Lorente inače ne voli da previše detalja iz privatnog života deli u javnosti, ali jednom prilikom je rekao kako mu je jasno da se sve promenilo otkako je odigrao Denvera.

Glumca inače na Instagramu prati preko 14 miliona ljudi, a obožavateljke širom sveta s nestrpljenjem očekuju svaku njegovu novu objavu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!