Jedna od najgledanijih serija "La casa de papel" emitovala je poslednje epizode na Netfliksu i time rastužila verne fanove širom sveta. "Pošteni kriminalci" pokazali su zašto ih je javnost toliko zavolela, a smrt voljene Tokio u seriji niko nije očekivao.

Tokio, jedan od glavnih likova, tumači španska glumica Ursula Korbero, koja je rođena 11. avgusta 1989. godine u Barseloni. Interesovanje za glumu je počelo od ranih godina tokom detinjstva.

Ursula Korbero je prvu veču ulogu ostvarila kada je imala 13 godina.
Acero/AlterPhotos/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Imala je samo šest godina kada se pojavila pred kamerama, na snimanju jedne reklame. Njena zapaženija uloga dolazi u 13. godini, a pohađala je časove flamenka i džeza, kao i glumce i scenskog govora.

To joj je omogućilo da kasnije izvede pesmu "El precio" sa grupom Cinco de Enero, koji je napisao muziku za televizijsku seriju "Fisica o kuimica", u kojoj je glumila nakon što se preselila u Madrid.

Za brojne uloge u serijama i filmovima, Ursula je dobijala nagrade u Španiji i profilisala se kao umetnica koja se ističe u porodičnim dramama, ali i horor filmovima.

Korbero je dobila prvu ulogu u seriji na engleskom jeziku 2018. godine, ali je nastavila da glumi u svojoj zemlji. Takođe se pojavila u spotu za J. Balvina, Due Lipe i Bad Bunni's "Un Dia" (One Dai).

Ursula Korbero je bila u vezi sa bivšim dečkom Kajli Minog.
Andrea Raffin / Alamy / Alamy / Profimedia 

Poznato je da španski mediji vole Ursulu i da sa njom imaju odličnu saradnju. O njenom privatnom životu počelo je da se piše 2008. godine, kada se zaljubila u glumca Izraela Rodrigeza. U njega je bila zaljubljena dve godine.

Nakon te ljubavi, Ursula je započela vezu sa teniserom Felisijanom Lopezom. Zbog visokog pritiska, par je raskinuo posle samo pet meseci.

Početkom 2013. viđena je sa glumcem i modelom Andresom Velenkosom, a veza je počela ubrzo nakon što je raskinuo sa Kajli Minog. Njihova veza trajala je skoro tri godine.

Od 2016. godine, Ursula je u ljubavi sa godinu dana starijim glumcem Čajnom Darinom, sinom poznatog argentinskog glumca i pisca Rikarda Darina, kojeg je upoznala na snimanju filma "La embajada" i sa kojim živi u Madridu.

Od početka svoje karijere, Korbero je vodila računa o svom izgledu i aktivno se bavila fitnesom. Krasila je naslovnicu septembarskog izdanja španskog Voga. Voli modu i, kako je navela, nikada nije nosila nešto što je trenutno popularno, a da joj se to ne dopada.

"Zavisna" je od čestog menjanja frizura i boje kose. Zaljubljena je u nakit i kada putuje u druge zemlje, uvek ga kupuje kao suvenir.

O porodici nerado govori, ali je poznato da je veoma bliska sa starijom sestrom Monikom. Mama Ester ju je rodila kada je imala samo 17 godina. Glumica majku i sestru smatra najvažnijim ženama u životu i, kaže, uvek su joj bile podrška.

"Snake Eies" je njen prvi veliki projekat posle "Kuće od papira".

- Moj život se promenio i osećam se zahvalno i ponosno. Tokio će mi mnogo nedostajati, ali u isto vreme mislim da će zauvek biti deo mene - rekla je glumica.

Uz veliku popularnost, stekla je bogatstvo i ono se danas procenjuje na više od tri miliona dolara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!