Iako je imao devojku osam godina, Stefan Cvijović Cvija nikada nije želeo da je pokaže. Svoj ljubavni život godinama vešto krije od javnosti, pa su tako detalji iz njegovog privatnog života malo poznati javnosti.

Pre nekoliko meseci, Cvija je otkrio medijima da ima devojku, ali i da ne želi da priča o svojoj privatnosti.

Cvija je godinama krio ljubavni život, a sada je pokazao kako izgleda njegova devojka.
ATA Images 

- Sad ću ja kao ptičice na grani: ne pričam o svom privatnom životu, ni kad sam imao vezu od osam godina nisam. Niko nije znao ko je devojka i to je nešto što me je još više naučilo da niko ne zna dalje ništa o mojoj devojci. Ovo pitanje ste slobodno mogli da izbrišete, jer ja vam ništa neću reći - rekao je Cvija jednom prilikom za Blic.

Na pitanje kako se njegova devojka nosi sa time što je on miljenik žena i javna ličnost, Cvija je rekao:

- Sve super! Sve najbolje! Kako ste vi?

Osim toga, Cvija je otkrio da njegovu zatvorenost mnogi karakterišu kao uobraženost.

Nakon veze od osam godina, Cvija je pronašao sreću sa novom devojkom.
Instagram 

- Mene ljudi, generalno, kad upoznaju, ja sam jako zatvoren. Ranije sam bio više otvoren prema ljudima i sa svima: "Hej, ćao, pa hajde kafa, ručak? Ma može, kako ne može?". Ja sam se samo vremenom zatvorio i povukao, imao sam nekih peckalica koje su me naterale na to.

Ja sam malo drugačiji tip, mnogo mi treba vremena da se opustim i da postanem ono što vole moji najbliži da kažu: "Kad bi znali ljudi koja si ti budala, degenerik, kako mi volimo da kažemo, svi bi verovatno hteli da bleje s tobom" - objasnio je Cvija.

Ovoga puta, Cvija je odlučio da po prvi put okači fotografiju sa svojom devojkom, koju do sada nikada nije pokazao javnosti.

Cvija pokazao kako izgleda njegova devojka.
Instagram 

Mediji nikada nisu uspeli da ga na mnogobrojnim događajima "ulove" sa lepšom polovinom, a sada znamo da pevač kraj sebe ima jednu pravu lepoticu.

Podsetimo, Cvija je u avgustu proslavio 31. rođendan, a na Instagramu se pohvalio poklonom koji je dobio od svoje devojke.

- I kilometrima daleko, kad neko zna, nađe način da ti sitnicama nabaci osmeh na lice - poručio je on, pa otkrio ko ga je obradovao.

Iako su bili kilometrima daleko, Cvijina devojka je uspela da ga iznenadi poklonom za rođendan.
Instagram 

- Hvala ljubavi - napisao je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!