Reper se u trenutku pogubio zbog gužve i nezgodno stao na nogu, zatim i pao. Ljudi koji su se tu našli su mu odmah pritrčali u pomoć. Međutim, Nući je ispao pravi profesionalac koji je nastavio da repuje u neverovatnim bolovima u nozi.

Ipak, morao je da prekine nastup, a zatim su ga hitno hospitalizovali u prvu bolnicu. Reper se kasnije na svom Instagram profilu obratio fanovima i objasnio šta se dogodilo.

Ipak, da povreda nije bezazlena govori i činjenica da će Nući ipak morati da otkaže naredne nastupe.

"Ljudi, nažalost danas ne radim Bačku Palanku, sutra ne radim Kikindu. Večeras će šou da prave Vojaž i Gazda Paja. Ja vam se stvarno izvinjavam, ali nije izvodljivo, stvarno nije izvodljivo i eto, sačekaćemo još danas i sutra kakva je situacija, pa javljam za dalje. Hvala još jednom za svu podršku, vidimo se uskoro ponovo", obratio se nakon nezgode Nući fanovima i poručio "Sve ćemo nadoknaditi".

nuci nakon nezgode na astupu u crnoj gori
screenshoot/instagram 

Podsetimo, on se nakon intervencije u bolnici oglasio na svom Instagram profilu.

„Dobio sam terapiju! Videćemo kakva je situacija ujutru. Nije naivno ni malo, ali samo pozitivno i sutra se oglašavam da vam javim kakva je situacija sa sledećim datumima. Hvala za sve poruke podrške. Uradiću sve što je u mojoj moći da vas ispoštujem! Ljubi vas i voli Nucci“, napisao je reper na svom Instagram profilu, pa postavio snimak na kojem se vidi momenat kako sedi na bini povređen.

U galeriji pogledajte kako je pad izgledao:

screenshoot/instagram Nući pao sa bine i povredio nogu