Reper ovo leto provodi i više nego radno, a kako je tokom svake izvodbe svog hita daje sve od sebe dovelo ga je do nezgode koja mu se dogodila sinoć na nastupu u Crnoj Gori.

Naime, reper je nezgodno stao na nogu i pao, zbog čega su odmah pritrčali da mu pomognu ljudi koji su angažovani na koncertu. Nući, poput pravog profesionalca, ipak nije prestajao da peva sve vreme, a nakon nastupa je na svom Instagram profilu objasnio šta se dogodilo.

- Dobio sam terapiju! Videćemo kakva je situacija ujutru. Nije naivno ni malo, ali samo pozitivno i sutra se oglašavam da vam javim kakva je situacija sa sledećim datumima. Hvala za sve poruke podrške. Uradiću sve što je u mojoj moći da vas ispoštujem! Ljubi vas i voli Nucci - napisao je reper, pa postavio snimak na kojem se vidi momenat kako sedi na bini povređen.

nuci pao sa bine na nastupu
printscreen/youtube 

Nući je potom na Instagram profilu sa pratiocima podelio kako izgleda njegova povreda, a pre toga je usnimio i snimak na kom mu se vidi posledica pada. On je nakon nastupa hitno prebačen u bolnicu kako bi mu se povreda sanirala, a sada se trenutno oseća dobro i miruje.

U galeriji pogledajte kako je pad repera Nućija izgledao:

screenshoot/instagram Nući pao sa bine i povredio nogu