Otkako se pojavio na muzičkoj sceni, Devito krije svoje lice. Uvek se pojavljivao sa maskom na glavi, a fantomka je vremenom postala njegov zaštitni znak.

Često je dobijao pitanja kada će publika moći da ga vidi bez maske na licu, a on je govorio da još uvek nema u planu da napravi takav korak. Osim toga, kada je gostovao u emisiji kod Ognjena Amidžića, Devito je pokazao kako izgleda njegova fioka sa fantomkama.

Devito je konačno uhvaćen bez maske.
printscreen/youtube 

Bilo ih je u velikom broju, uredno složene i poređane, a reper je naglasio da više ima maski za lice nego donjeg veša.

Iako se nekoliko puta našalio čelendžima sa svojim pratiocima da će pokazati svoje lice, to se nije dogodilo. Mnogi su željno iščekivali i nadali se, posebno kada se pojavila informacija da će u najnovijem spotu to učiniti.

Ipak, ekipa "Paparaco lova" uhvatila je Devita bez maske.

Oni su repera uslikali kada se sa Voždovca, gde i živi, uputio ka gradu, a očekivano, usred belog dana, i van scene, nije nosio fantomku.

Ono što je takođe zanimljivo jeste da je Devito obukao crnu trenerku, dok je na muzičkoj sceni poznat po nesvakidašnjim autfitima koji privlače mnogo pažnje.

Inače, mnogi ne znaju da je Devito zbog neskidanja maske ni prilikom snimanja spotova dobio nadimak "Milioner sa maskom". On je reper, tekstopisac, režiser, scenarista i producent muzičkih spotova.

Rođen je u Kragujevcu, a pre muzike bavio se fotografijom. Potom je U Beogradu osnovao produkcijsku kuću "Da Video", koja je zadužena za spotove brojnih muzičkih zvezda u Srbiji i regionu.

Kako Devito izgleda bez maske, pogledajte u galeriji u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

PrintScreen/TV Pink Devito pokazao kako izgleda