Jelena Gavrilović sa dečkom Darijom je već tri godine u vezi, a par je nedavno otpočeo zajednički život u stanu koji su zajedno kupili.

Još početkom prošle godine pisalo se o njihovom započinjanju zajedničkog života u elitnom delu srpske prestonice, a reč je o Beogradu na vodi.

Njihovi osnovni zahtevi su ispunjeni – stan je blizu reke, divno uređeno šetalište i sve je nadomak ruke. Prethodno su živeli kao podstanari u ništa manje luksuznom naselju West, na Novom Beogradu, ali ipak su se odlučili na lokaciju bližu srcu Beograda.

Iako prelepa glumica ne govori često o svom privatnom životu, niti voli da deli na društvenim mrežama mnogo – ipak je za svoje pratioce podelila nekoliko fotografija i detalja iz svog rajskog doma.

Da Jelena voli umetnost govore i slike na zidu, koje su celom ambijentu dale posebnu čar.

Stan Jelene Gavrilović krasi i fotelja neobično plave boje, koja je u poslednje vreme sve popularnija i prisutnija u dizajnu enterijera.

Zlatni detalji krase i prostor oko trpezarijskog stola na kom ima i te kako dovoljno prostora za porodična ili druženja sa prijateljima.

U spavaćoj sobi zastupljen je minimalizam – i to na vrlo šik način. Bračni krevet, dekorativno zlatno ogledalo na zidu, a prozori preko celog zida daju posebnu prozračnost celom prostoru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!