Glumica Jelena Gavrilović privatni život vešto skriva od očiju javnosti, ali ponekad neki detalj otkrije sa pratiocima na Instagramu.

Jelena uživa u vezi sa partnerom Darijom s kojim je tri godine u vezi, a više je nego očigledno da su ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Još početkom prošle godine pisalo se o njihovom započinjanju zajedničkog života u elitnom delu srpske prestonice.

Glumica je na Instagram svojevremeno postavila sliku sa skijanja, a u opisu je navela: "Volim ga, iako smo različiti. Uvek onaj brži čeka sporijeg i tako stalno". Jelena Darija na mrežama oslovljava sa "moja ljubav i srodna duša".

jelena gavrilovic sa deckom
Instagram 

Glumica je jednom prilikom istakla da veruje u ljubav i da je zahvalna što je ima, ali je prokomentarisala i zašto ne priča javno o svom partneru.

- Uvek sam bila jako otvorena prema medijima, ali mora da se ispoštuje i druga strana i da se čuju njegove želje. Gluma je moj posao i nosi tu vrstu javnog eksponiranja, što ne mora da znači i za njega.

Treba poštovati i tu vrstu privatnosti. Ja svoju sreću ne krijem ni od koga, ali poštujem i njega koji ne želi da se eksponira. Verujem u ljubav i to je najsnažnija sila koja nas pokreće. Ljubav je najvažnija u životu, zahvalna sam što je imam - istakla je ona jednom prilikom.

Instagram Jelena Gavrilović sa dečkom