Jovan Memedović sa razlogom je godinama omiljeno tv lice, ali se o njegovom privatnom životu malo toga zna.

Poznato je da je pre nekoliko godina okončao brak sa lepom Mirjanom sa kojom je dobio ćerku Mašu i sina Uroša, a svoju suprugu upoznao je još davne 1992. u jednom rekreativnom centru.

Pala je na njegov šarm, a samo godinu dana kasnije postala je gospođa Memedović. Ipak, nismo je mogli toliko često viđati u javnosti, a oboje su se trudili da sačuvaju i svoju i intimu svoje dece koliko god da je to moguće.

Nakon razvoda bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima, a zanimljivo je da je i ćerka Maša krenula, u neku ruku, očevim stopama.

masa memedovic
pritnscreen/instagram 

Lepa brineta na svom profilu često deli fotografije pejzaža i sa različitih putovanja, a bavi se video produkcijom i čini se da je u svom poslu veoma uspešna.

Ćerka Jovana Memedovića od oca je nasledila strast prema prirodi, a jasno je da podjednaku ljubav gaji i prema fotografiji.

Sa druge strane, Maša je izrasla u devojku neobične lepote, neobičnih zelenih očiju i punih usana, te ne čudi što svakodnevno dobija i komplimente na račun izgleda, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji na kraju teksta.

pritnscreen/instagram Maša Memedović