Glumca Džona Gudmana (69) dugo nismo imali priliku da vidimo u javnosti, a sada se pojavio na promociji serije "The Freak Brothers" u Los Anđelesu, a svi prisutni bili su iznenađeni njegovim izgledom.

Iako se većinu karijere neuspešno borio s viškom kilograma, čini se da je sada konačno dobio tu bitku jer je toliko smršao, da ga je u prvi mah bilo teško prepoznati.

Daily Mail piše da je glumac izgubio više od 90 kilograma, a svoju transformaciju započeo je 2017. godine, kada je odlučio da se posveti zdravom načinu života, kao i da se odrekao alkohola.

Džon Gudman konačno je dobop bitku sa kilogramima.
Scott Kirkland/PictureGroup for TUBI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Pre sam samo trpao u usta sve što bi mi se našlo pod rukom", ispričao je tada za strane medije,a onda se pohvalio kako je počeo da kontroliše količinu hrane koju unosi i da se mnogo više kretao, a čak je vežbao i s ličnim trenerom.

Džon je tokom karijere glumio u brojnim uspešnim filmskim i televizijskim ostvarenjima, a njegova najzapamćenija uloga bila je u seriji "Roseanne", u kojoj je od 1988. do 1997. godine glumio Dena Konora i koja je svojevremeno obarala sve rekorde gledanosti.

Džon Gudman imao je nekada 180 kilograma.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!