Srpski glumac Alesandro Eger koji je krasio omot čuvene "Kinder" čokolade, danas ima 30 godina, bavi se manekenstvom i glumom, a ovih dana našao se u žiži interesovanja jer se pojavljuje u filmu "House of Gucci" koji je sinoć imao svoju premijeru i u Beogradu.

Alesandru je inače otac Italijan, a majka Srpkinja. Rodio se 6. septembra 1991. godine u Beogradu, ali vrlo brzo porodica se odselila za Italiju.

Karijera mu je donela brojne uloge i poznanstva sa ljudima poput Baraka Obame, Madone i Nikol Kidman. Italijanski mediji su ga svojevremeno prozvali i omiljenim modelom Donatele Versaće. 

Za "Kurir" je svojevremeno ispričao da je sa 13 godina glumio u reklami koja mu je donela ulogu u seriji “The Band”, koja je bila popularna u Italiji.

- Roditelji nikad nisu uzimali za ozbiljno moju nameru da se bavim glumom, pa čak ni onda kad su nam paparaci visili ispred kuće. Zato sam rešio da se odselim od njih i nastavim da se bavim onim što me privlači.

Jednom prilikom otkrio je da je otišao od kuće još sa 17 godina kako bi našao svoje mesto pod Suncem, a u tom periodu radio je i kao vozač pevačice Glorije Gejnor. Modelingom je počeo da se bavi u 21. godini kada je debitovao za brend Versace.

- Manekenstvo je stiglo mnogo kasnje, tek kad sam imao 21 godinu. Neki mesec nakon snimanja u Rimu gde smo snimali “Medico in famiglia” čuvenu seriju gde glumi i Milena Vukotić uz Lina Banfja. Vratio sam se u Milano i tražio posao. Ušao sam u Versaće i pitao sam da li im treba konobar, prodavac bilo šta, i to je čuo kasting direktor. Bilo je kao u filmovima, on je stajao iza mene i samo mi je rekao: "Dođi ti sa mnom", izmerio me i sutradan sam već sedeo sa Donatelom Versaće. Tako je počelo sve, bilo je jako zanimljivo da sam onda rešio da malo ostaviim glumu, rekao je Alesandro i dodao da se mnogo trudio.

alesandro
Instagram 

- Bilo je potrebno mnogo truda, mnogo treninga, dijeta i audicija. Ali od malih nogu, šta god da počnem, trudim se da osvojim zlato, i za to zlato sam se uvek borio i mislim da mi je upravo to donelo dobre rezultate. Najviše se ceni trud, da ustaneš, da zoveš ljude, održavaš kontakte, agencije... Da pokažeš svima koliko to želiš, ispričao je svojevremeno za Blic.

Alesandro Eger
Instagram 

- Pre Italije sam živeo na Banovom brdu, gde mi još žive drugovi iz kraja, sa kojima sam i dalje u kontaktu. Takođe, tu sam uvek dolazio do 13. godine, a onda su me škola i posao malo udaljili, ali čim sam imao priliku, uvek sam dolazio. Jednostavno, to je deo moje krvi. Imao sam oko dve ili tri godine, baka je živela na relaciji Italija - Srbija, te smo išli autobusom od jedne do druge zemlje. rekao je Alesandro prošle godine.

Alesandro Eger
Instagram 

Inčae, ovaj slavni maneken je zauzet. Naime, već nekoliko godina je u ljubavi sa manekenkom Madalinom Doroftei.

Par je praktilno nerazdvojan i često objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu, a baš kao i njega, i ovu Rumunku krasi neverovatna lepota. Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Alesandro Eger