POZNATA VODITELJKA ZAVRŠILA U KOLICIMA: Nakon fotografija njenih ZELENIH STOPALA, svi se pitaju šta joj se desilo?

Obožavaoci voditeljke Vendi Vilijams zabrinuti su sa njeno zdravlje, nakon što su u javnost dospele njene fotografije u invalidskim kolicima.

Vendi Vilijams
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Slavna američka voditeljka, Vendi Vilijams (57), koja iz ljubičaste stolice u svom šou prognozira koliko će trajati veza slavnih parova, već duže vreme je lošeg zdravstvenog stanja.

Njen oporavak, čini se, mnogi ne očekuju, bar ne uskoro, iako je nedavno najavljeno da se vraća na male ekrane.

Naime, Vendi boluje od limfedema zbog kojeg su joj stopala "pozelenela" od progresivnog oticanja međućelijskog tkiva, a zaraza korona virusom joj je dodatno pogoršala zdravlje.

Muzičar Entoni Edvards je u emisiji "The Ricky Smiley Morning Show" otkrio da je voditeljka potpuno izgubila cirkulaciju u nogama i da se trenutno kreće isključivo pomoću kolica.

vendi vilijams u kolicima
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Uz to, Edvards je dodao kako je Vendi u ranom stadijumu demencije i da čelnici kompanije Lionsgate žele da spreče da uđe u novu depresivnu epizodu i ponovo počne da se opija.

Šuškalo se i da je to razlog za raskid veze sa biznismenom Majkom Estermanom kraj kog je našla utehu nakon više nego burnog razvoda od bivšeg muža Kevina Hantera sa kojim je bila u braku 22 godine.

vendi vilijams
Youtube 

Podsetimo, krajem septembra ove godine na Instagram profilu njenog šoua "The Wendy Williams Show", objavljena je vest kako je bila pozitivna na Kovid-19 dok je odrađivala standardne zdravstvene preglede, što je pomerilo termin nove sezone na 6. oktobar.

- Borba nije laka. Zaista verujem da će se Vendi izvući. Nije lako, ali je potrebno. Trenutno je stabilno. Pričao sam s njom i ona se drži. Molimo se. Bori se - rekao je tada njen brat Tomi.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Vendi Vilijams

Isto tako, Vendi je prošle godine bila na odvikavanju, a obožavateljima je to tek priznala kada je započela razvod braka.

Tokom njene karijere mnoge saradnike je brinula njena zavisnost o alkoholu.

- Vendi je pila svaki dan pred odlazak u bolnicu, čak i dok je snimala šou - rekao je izvor za The Sun i dodao da je osoblje često govorila da se prilično oseti na alkohol kada dođe u studio.

- Svi to vide, ali niko ne želi ništa da kaže jer se boje za svoj posao. Ona je uvek pijana, a jedino kad je bila trezna je bilo dok se oporavljala od alkohola. Ona je alkoholičar i to teški. Ne treba joj šou, treba joj pomoć - dodao je izvor.

vendi vilijams
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši