Miško Ražnatović je poznati advokat, vlasnik košarkaškog kluba Mega Basket i sportski agent sertifikovan od strane FIBA, čija agencija Beo Basket zastupa sportske veličine poput Bobija Marijanovića i Nikole Jokića - dvojicu velikana NBA lige.

Ko se iole razume u sport zna za Miška Ražnatovića, a njegovi angažmani i pozicije donose astronomsku zaradu. Upravo zbog toga, njegova naslednica Maša Ražnatović ima privilegije o kakvim danas sanjaju njeni vršnjaci.

masa raznatovic
Instagram 

Proputovala je svet, studira u inostranstvu, živi u luksuzu i ponosno deli fotografije u kojima pozira sa najskupljim komadima garderobe.

Maša je pošla očevim stopama. Student je prava na univerzitetu u Njujorku, gde trenutno i živi, a na Instagramu često deli fotografije sa egzotičnih i dalekih destinacija.

Njujork, Mikonos, Milano, Paris i Maldivi su neka od Mašinih omiljenih mesta koja je posetila, a uspomene rado deli na društvenim mrežama.

masa raznatovic
Instagram 

Ipak, Mašin modni stil najviše pažnje privlači.

Od kežual do elegantnih izdanja, ćerka Miška Ražnatovića se neretko pohvali i skupim komadima garderobe, a na njenom profilu se može naći niz komplimenata koje svakodnevno dobija na društvenim mrežama.

Ipak, Maša je vrlo odmerena devojka, koja nikada nije dospela u javnost bilo kakvim skandalom, nepriličnim ponašanjem ili oblačenjem, zbog čega je njen otac dodatno ponosan na nju.

masa raznatovic
Instagram 

 Više fotografija Maše Ražnatovića pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Maša Ražnatović