Monika Hult (37), žena poreklom iz Švedske koja zarađuje od prodaje eksplicitnih fotografija i snimaka na OnlyFansu, kaže da je dozvolila svom mužu da spava sa drugim ženama, pošto ona ima nizak libido.

Ona veruje da je ova neobična odluka ojačala njihov brak, ali i poboljšala njihov ljubavni život.

"Oduvek sam znala da je moj muž zainteresovan sa odnose u troje, ali nikada nismo ozbiljno pričali o tome da to i uradimo", kaže Monika, koja se nedavno našla u centru pažnje kada je poručila da "više žena treba da prihvati svoju tradicionalnu ulogu".

Svom suprugu, kako kaže, veruje u potpunosti, zbog čega misli da je uključivanje drugih u njihov brak samo ojačalo njihov odnos.

monika hult
Instagram 

„Verujem svom mužu 100 odsto i mislim da je to što smo uključili i druge u baš brak poboljšalo naš intimni život“, nastavlja Monika, koja inače zarađuje 150.000 dolara mesečno preko aplikacije OnlyFans.

Naime, ova žena je počela da ima probleme sa libidom ot 2015. godine, kada je radila kao striptizeta.

"Po čitav dan sam bila sa muškarcima, prema kojima sam morala da budem fina, što je činilo da se osećam užasno posle toga. To je zaista uticalo na moje raspoloženje i kod kuće nisam želela odnose, čak ni da me muž dodiruje. To je definitivno bilo loše za našu vezu", priča Monika, dodajući da su imali teških trenutaka zbog toga.

Prvo su imali se*s sa trećom osobom. Monika je znala da Džon to odavno priželjkuje, ali bojala se da se ne zaljubi u tu drugu ženu.

Instagram Monika Hult

“Nikad mi nije dao povod da posumnjam u njegovu odanost, ali bila sam paranoična i ljubomorna i zato smo ranije imali dosta problema. Ipak, odlučili smo da probamo trojku. I zaista sam uživala. Iznenadila sam se koliko sam bila opuštena i koliko mi je prijalo da vidim muža s drugim devojkama, a mislila sam da se to nikad neće desiti.“

Potom je ona Džonu rekla da može da ima odnose sa kim god želi. Objasnila je da se Džon sa drugim devojkama ne viđa nasamo, ne ide na piće s njima, već je sve samo fizički.

“On se dopisuje i priča sa njima, ali informiše me o svemu, nema tajni.“ Na sve to Džon kaže da je oduševljen.

„Sve je krenulo spontano, a onda se pretvorilo u nešto sjajno, što je zbližilo mene i Moniku.“