NAJUSPEŠNIJA MODNA BLOGERKA TRUDNA: Snimak kojim je otkrila da čeka bebu postao viraln za samo par minuta

Jedna od najuspešnijih blogerki Ejmi Song otkrila je na Tiktoku da je trudna i da će se ona i njen partner uskoro ostvariti u najvažnijoj ulozi.

Ejmi Song, moda
Shutterstock 

Američka blogerka korejskog porekla Ejmi Song otkrila je da je u blagoslovenom stanju.

Naime, popularna blogerka je na društvenim mrežama podelila video snimak u kom je priredila iznenađenje za svoju porodicu i prijatelje, te im na originalan način otkrila da je trudna. Ejmi je snimila reakcije svoje sestre i prijatelja, a njen snimak je na TikToku za kratko vreme postao viralan.

@aimeesong

Pretending I was taking a photo to tell everyone that ‘Aimee is pregnant’##pregnancyannouncement ##babyannouncement ##pregnancyjourney

♬ original sound - songofstyle

Ejmi je inače jedna od najuspešnijih blogerki. Ona je 2008. godine, dok je studirala dizajn enterijera započela svoj modni blog “Song od style” koji je veoma brzo postao popularan, a našla se i u samom vrhu svetski uspešnih modnih blogerki, kao i na Forbsovoj listi 30 ispod 30. 

ejmi song
Instagram 

Paralelno sa blogom, Ejmi se gradila svoj YouTube kanal i Instagram profil na kom danas ima preko šest miliona pratilaca.

U saradnji sa modnom kompanijom Revolve, koja je jedna od vodećih na online tržištu, Ejmi je pre dve godine lansirala kolekciju “Song of style”, nazvanu po njenom blogu, koja se sastoji od raznih komada. 

ejmi song
Instagram 

Sada se sprema za najvažniju ulogu u životu sa svojim dugogodišnjim partnerom.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši