Mlađa ćerka Dragana Stojkovića Piksija, Anja Valente, od nedavno je u drugom stanju, ovo će biti njeno treće dete. Kako se navodi, ovu lepu vest potvrdila je i Snežana Stojković.

Kada je krajem septembra otkriveno da će starija ćerka Dragana Stojkovića Piksija i Snežane Stojković, Andrea, roditi devojčicu, cela porodica je bila oduševljena što će se njihova familija uvećati.

Kako "Story" piše, ta radost je odnedavno udvostručena, budući da je i njihova mlađa ćerka Anja ponovo u drugom stanju.

anja i hugo valetne
Instagram 

Anji i njenom suprugu reli vozaču Hugu Valenteu ovo je treće dete. Oni su 2016. godine dobili ćerku Indiju Rouz, a 2019. rodila im se druga naslednica, Kasija Ginza.

anja i hugo valente
Instagram 

Anja je pre izvesnog vremena drastično smanjila aktivnost na društvenoj mreži Instagram, te je svim njenim pratiocima bilo neobično što retko objavljuje detalje mondenskog života u Parizu, gde lepa Piksijeva ćerka godinama živi sa porodicom. Sada je jasno da je upravo trudnoća razlog tome.

Podsetimo,  Anja i reli vozač Hugo Valente venčali su se u opštini u jednom dvoru u Parizu. Za drugu svadbenu ceremoniju francuska i srpska porodica su se ujedinile i za potrebe svedbenog veselja iznajmili luksuzan hotel na jugu Francuskog grada Antib.

anja i gugo valetne
Instagram