Marija Egelja važi za jednu od naših najzgodnijih i najlepših TV lica. Gde god da se pojavi privlači ogromnu pažnju, što ne čudi ako se uzme u obzir da voditeljka izgleda kao milion dolara.

Jednom prilikom je otkrila čemu duguje zahvalnost kada je izgled u pitanju, a ovoga puta je za "24sedam" otkrila da je skočila iz aviona kako bi snimila vremensku prognozu.

Iako je, kako kaže, adrenalinski zavisnik, ovo iskustvo nikada ne bi ponovila.

- Sinula mi je ideja da bih vremensku prognozu mogla da snimim prilikom skoka iz helikoptera. Na početku sam imala pripreme sa instruktorom, jedva sam čekala.

marija egelja
Instagram 

Sve je bilo super do trenutka kada je trebalo da skočim, tada sam shvatila da nemam tlo pod nogama i rekla sam: "Jao, pa ja ovo ne mogu". Instruktor mi kaže: "Pa kako? Došli smo do kraja, sada treba da se snima, nećeš valjda odustati?".

Sve sam radila štreberski, kako mi je rekao instruktor. Pazila sam na položaj ruku i nogu.

Prve sekunde kada sam shvatila da nemam tlo pod nogama i da sam prepuštena sreći, razmišljajući da li će se padobran otvoriti ili ne, nije mi bilo svejedno.

Život u sekundi može da ti se preokrene, pomislila sam: "Bože, da li imam sreće u životu? Hoće li mi se otvoriti padobran?". Nije lako kad gubiš tlo pod nogama i kad zavisiš od te sreće - priča Marija za "24sedam" i dodaje:

marija egelja
Instagram 

- Nisam se prepala, nisam fras doživela. U tih 20 sekundi mi je prošao ceo život. Nakon tog skoka, više sam cenila život, jer u sekundi sve može da se promeni. A ja sam zahvalna što se sve dobro završilo.

Iskustvo je bilo ludo, muškarci i mnoge kolege sa posla su mi čestitale zbog skoka. Govorili su mi da oni to nikada ne bi uradili. Sve u svemu, ludo i nezaboravno, ali to nikada više ne bih ponovila - rekla je Marija Egelja.

marija egelja
printscreen/instagram