Marija Egelja jedna je od naših najzgodnijih i najlepših tv lica.

Gde god da se pojavi privlači ogromnu pažnju, što ne čudi ako se uzme u obzir da voditeljka izgleda kao milion dolara.

Trenutno je predah od obaveza našla na Adi Bojani gde uživa sa prijateljicama, i odakle deli sa pratiocima neke interesantne momente.

Međutim, iako je poznato da je Marija veoma aktivan tip, sve je iznenadila fotkom na kojoj radi most, gde je svima pokazala koliko je razgibana.

Nakon toga, postavila je još neke fotografije u kupaćem kostimu, a pratioci su saglasni - Marija izgleda poput morske sirene.

Međutim, ukoliko ste se pitali koja je tajna njenog izgleda, voditeljka je nebrojeno puta govorila da je ključ umerenost. Dijeta Marije Egelje ne podrazumeva nikakvo gladovanje, već samo poštovanje nekoliko važnih pravila. Voditeljka je otkrila da joj kilaža nikada ne varira zahvaljujući disciplini koje se pridržava godinama. Ipak, sebi da oduška kada ode kod roditelja i pronađe na polici razna šećerna zadovoljstva.

marija egelja
printscreen/instagram 

"Svi me pitaju kako uvek isto izgledam, nekad im se učini da malo variram u kilaži. Zavisi od toga šta obučem. Da otkrijem tajnu, jedem sve, samo umereno i u određeno vreme. Obožavam slatkiše i kad dođem kod roditelja ta polica sa slatkišima je uvek puna za mene, oni znaju da volim. Treba uvek jesti sve umereno. Svaki treći dan se merim i čim je malo iznad moje kilaže, ja se sankcionišem", rekla je Marija za Blic svojevremeno.

Takođe, Marija je otkrila i da izbegava kasne obroke, masnu i previše začinjenu hranu, pa kad uveče ogladni, umesto jela najčešće popije čašu vode. A ujutru, uzima energetski jake namirnice kako bi mogla da izdrži do ručka.

"Dan započinjem čašom tople vode i limunadom, zatim, dok sam na poslu, najčešće pojedem pecivo od integralnog brašna ili smuti sa semenkama čije, koji uglavnom napravim kod kuće, s voćem i povrćem koje zateknem u frižideru. Najradije koristim cveklu, rukolu, čeri paradajz, ovsene pahuljice i obavezno neko citrusno voće. U zavisnosti od toga koliko želim da bude gusto, dodam vodu, sojino ili kravlje mleko, pa dobijem ukusan napitak koji mi daje dovoljno energije do kraja radnog dana."

marija egelja
printscreen/instagram 

"Potom odlazim na rani ručak. Trudim se da taj obrok bude lagan i na meniju su mi uglavnom salate sa povrćem i piletinom ili biftekom. Poštujem pravilo da tokom dana treba smanjivati količinu hrane koja se unosi u organizam, pa mi je večera obično skromna", zaključila je Marija.