Manekenka Simona Andrejić, u julu 2019. godine je doživela nezgodu kada je na imanju vijetnamskog milijardera Čin Čua tokom vožnje na zip lajnu svom silinom udarila u drvo, a potom se tamo i zaglavila.

Ona je velikom brzinom udarila u stablo, a silina udarca ju je zakucala za drvenu platformu, 50 metara iznad zemlje, gde je bespomoćno visila skoro dva sata, sve dok je hitne službe nisu spasile, preneli su tada američki mediji.

Nakon ove nezgode Simona je ostala u invalidskim kolicima, a ustanovljeno je da joj je karlica polomljena na nekoliko mesta. Zbog celog slučaja podnela je višemilionsku tužbu protiv bogataša.

simona andrejic danas
Instagram 

Nakon par meseci provedenih u kolicima, Simona se oporavila, a kasnije i vratila u modne vode. Ova zanosna plavuša provela je neko vreme u Americi, gde je sarađivala sa poznatim modnim brendovima.

Simona Andrejić važi za jednu od najuspešnijih srpskih, ali i svetskih manekenki. Rođena je u Beogradu 1994. godine, a manekenstvom je počela da je bavi još u ranim tinejdžerskim danima.

2009. godine pobedila je na takmičenju Serbian Elite Model Look International, i od tada njena karijera je krenula vrtoglavim usponom.

Kao manekenka radila je revije za najpoznatije modne svetske brendove kao što su "Kelvin Klajn", "Dior", "Đanfranko Fere", "Dolče Gabana", "Kristijan Dior", "Lanvin" i druge. Takođe, radila je editorijale za brojne svetske časopise, kao što su Vogue, Elle, Cosmopolitan...

Instagram Simona Andrejić

- Modeling je veoma zahtevan posao. Ukoliko želite vrhunski rezultat morate maksimalno da mu se posvetite. Svaki slobodni trenutak koristim za rad na unapređenju svojih sposobnosti na svim poljima poput učenja, treniranja, a skoro sam počela i sa časovima joge, što mi se veoma dopada.

Veliki sam ljubitelj upoznavanja novih kultura i učenja novih jezika. Pored svih obaveza trudim se da ulažem u sebe i na tom polju. Govorim engleski, ruski i usavršavam španski - rekla je u Simona svojevremeno u intervjuu za Wannabe magazin.