Osam godina je prošlo, a fanovi još uvek ne mogu da prežale smrt jednog od omiljenih glumaca svih vremena Pola Vokera.

Zvezda filma "Fast and furious" tragično je nastradao u nesreći kada se njegov Porše zabio u metalni stub na ulici, nakon čega se vozilo zapalilo. Pol je ostao u svom automobilu zarobljen u sedištu, a navodno ga je pojas prikliještio i slomio mu rebra i karlicu.

Iza sebe je ostavio ćerkicu Medou Rejn koju je dobio sa Rebekom Rejn, a koja je sa 13 godina počela da živi sa njim jer je njena majka previše konzumirala alkohol.

pol voker sa cerkicom medou rejn
Youtube 

U jednom od poslednjih intervjua Pol je čak rekao da želi da napusti glumu i da se posveti porodici. Kako je tada tvrdio, umorio se od života filmske zvezde i smatrao je da je Holivud obično "smeće". Međutim, njegove planove prekinula je nesreća kada je njegov prijatelj i finansijski savetnik Rodžer Rodas izgubio kontrolu nad vozilom. Posredi to da su žurili na humanitarni događaj na koji je potpuno zaboravio.

pol voker sa cerkicom medou rejn
Youtube 

Za taj dan Pol je isplanirao da sa svojom ćerkom Medou, koja danas ima 22 godine, ukrašava novogodišnju jelku. Međutim, kada mu je stigla poruka sa podsetnikom na humanitarni događaj, za koji je potpuno zaboravio da treba da mu prisustvuje, izjurio je iz kuće i otišao tamo. Stigao je na događaj, ali se sa njega nikada nije vratio.

Brigu o Medou preuzeo je glumac Vin Dizel, jedan od najboljih prijatelja njenog pokojnog oca koji se i zavetovao da će o Polovoj ćerki voditi računa kao o svom detetu.

I sama Medou je tokom godina isticala koliko joj znači Dizelova podrška, a fanovi su bili potpuno u suzama kada su na njenom profilu osvanule fotografije sa venčanja. Do oltara ju je vodio niko drugi do slavni glumac, a obožavatelji su još jednom prokomentarisali da u Holivudu ipak postoje prava prijateljstva, ali i koliko Medou liči na svog pokojnog oca.

Ona je rekla sudbonosno "da" svom dugogodišnjem dečku Luisu Torntonu-Alanu, na Instagramu mogu se videti delići intimne ceremonije.

Inače, Medou se bavi i manekenstvom, a već je i te kako bila primećena na pariškoj Nedelji mode kada je bila jedna od glavnih modela na "Givenchy" reviji, a još njenih fotografija, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia Ćerka Pola Vokera