Serija "Bridgerton" donela je glumcu Rege-Žan Pejdžu svetsku slavu.

Za zgodnim Vojvodom uzdisale su žene širom sveta, a onda im je jednim potezom slomio srca, napustivši Netfliksovo ostvarenje koje ga je i proslavilo.

Šuškalo se da mu je ponuđena uloga Bonda, te da je to bio glavni razlog, međutim to se na kraju pokazalo netačnim. Ipak, zbog odlaska jednog od najpopularnijih glumaca, Netflix je pojačao ugovore za sledeću sezonu "Bridgertona", a Rege se od tada nije mogao videti na velikom platnu te se tek sada očekuje prikazivanje projekata na kojima je radio u tajnosti sve ovo vreme.

rege zan pejdza proslavila je uloga vojvode u bridgertonu
Youtube 

Glumac kog je u rekordnom roku zapratio ogroman broj ljudi i na Instagramu našao se mnogo puta i na listi najpoželjnijih i najzgodnijih glumaca, a iako svoj ljubavni život krije od očiju javnosti, saznalo se da je Rege zauzet, a da je njegovo srce "ukrala" Emili Braun, spisateljice koja se honorarno bavi fudbalom.

rege zan pejdz sa emili na crvenom tepihu
Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon što su fotografije gde razmenjuju nežnosti obišle svet, mnogi su kritikovali izgled njegove izabranice, smatrajući da glumac zaslužuje "bolju", a sada se situacija još jednom ponovila.

Naime, par se pojavio na London film festivalu,a tom prilikom, oboje su usaglasili outfite pojavivši se u somotskom izdanju - on u sakou, ona u uskoj elegantnoj haljini. Međutim, očigledno je da su obožavateljke Regeovog lika i dela mišljenja da pored njega treba da bude neka klasična holivudska lepotica.

rege zan pejdz na premijeri
Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia 


Komentari koji su se mogli pročitati na internetu bili su više nego ponižavajući, počev od toga da "Emili izgleda matoro", pa sve do ismevanja njenih fizičkih karakteristika, stila odevanja i slično.

"Šta vidi na njoj", "Rege otvori oči", "Deluje kao da je 10 godina starija do njega", "Mogla je barem da se potrudi i lepo obuče", "Sandale i ovaj kaput? Kakav seljanizam", "Mogao je naći neku bolju"... pisali su fanovi po društvenim mrežama.

rege zan pejdz i emili na premijeri na london film festivalu
Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Rege se, kao i do sada, nikada nije oglašavao po pitanju privatnog života i svojih izbora, a čini se da ih loši komentari ne pogađaju, već i dalje uživaju u svojoj ljubavi koja je veća iz dana u dan.