Iako se obično kaže "treća sreća", u slučaju Rodžera Votersa, osnivača kultnog benda "Pink Floyd" pre važi pravilo da je peto venčanje ono pravo.

Naime, poznati muzičar, stao je na ludi kamen po 5. put u svojoj 78. godini oženivši svoju dugogodišnju izabranicu Kamilu Čevis na svom imanju Bridžhempton u Njujorku.

Radosne vesti podelio je na svom Instagramu napisavši:

"Toliko sam srećnan. Konačno sam našao onu pravu".

Lepa Kamila blistala je u prelepoj jednostavnoj venčanici sa čipkom, a ceo look upotpunila je crnim kaišem i kaubojkama kao i cvećem u kosi zbog čega je ovo boho izdanje bilo još lepše.

Rodžer se opredelio za klasično crno odelo i belu košulju koju je ležerno raskopčao, a ceremonija se odvijala kraj vode.

Inače, iako se o njegovoj izabranici ne zna mnogo, a sve ovo vreme par se trudio da svoju ljubav čuva daleko od očiju javnosti, kako prenosi "People", Rodžer i Kamila upoznali su se pre nekoliko godina uoči jedne od njegovih svirki. Naime, ova dama je bila njegov šofer, tačnije bila je zadužena da ga vozi od hotela do stadiona gde se održavala svirka i nazad.

kamila cevis i rodzer voters
AGENZIA SINTESI / Alamy / Alamy / Profimedia 

"Nismo u braku, ali smo zajedno nekoliko godina. Bio sam u jednom hotelu dve nedelje i bilo je mnogo transfera između hotela i stadiona. Moj telohranitelj je sedeo napred sa njom i razgovarali su, a ja sam bio pozadi. Nešto u njoj me je privuklo", istakao je ovaj muzičar 2018. godine u jednom intervjuu.

rodzer voters i kamila cevis prvi put su bili zajedno na venecijanskom festivalu
AGENZIA SINTESI / Alamy / Alamy / Profimedia 

"Jednog dana sam joj rekao: "Izvinite, da li vam je neko rekao da imate lepe jagodice?"", ispričao je on o trenutku kada je njihova romansa otpočela, a prvi put su zajedno fotografisani u javnosti na Venecija film festivalu 2019, iako su i pre toga bili zajedno nekoliko godine.