Ako ste mislili da znate sve o kraljevskoj proodici, pogrešili ste! Kako to biva, pojavila se nova  priča koja je, kao po nekom nepisanom pravilu, skrivana od javnosti.

Verujemo da niste znali da prinčevi Vilijam i Hari imaju i polubrata i polusestru. Ipak, o njima se u javnosti retko govori, a za sve to postoji bitan razlog.

Naime, iako je Kamila Parker udajom za Čarlsa postala cenjena dvorska dama, iza sebe ima više nego burnu prošlost. Već je dobro poznato da je vezu sa Čarslom skrivala svih godina kada je on bio sa Dajanom, te da je iz inata nakon što je Čarls otišao na služenje vojnog roka počela da se zabavlja sa svojim tadašnjim suprugom Endruom Parkerom Boulsom sa kojim je dobila dvoje dece - sina Toma i ćerku Lauru.

kamila parker i princ čarls
Shutterstock 

Kamila je često zvana "žderačicom muškaraca" a dobila je i nadimak "party animal".

"Za nju stidljivost nije postojala i uvek je bila bez dlake na jeziku. Bila je veoma zabavna i veoma popularna među muškarcima", napisala je Imogen Tejlor koja je u svojoj knjizi otkrila pikanterije iz Kamilinog života.

Brak Kamile i Endrua trajao je od 1973. do 1995. godine, a sa Čarlsom se zvanično pomirila 2005. Pomirenje ljubavnika nije dobro prihvaćeno u britanskoj javnosti, ali par se nije dao omesti, te su se 2005. i venčali.

kamila parker pomirila se sa carlsom 2005 godine
Shutterstock 

Navodno su prinčevi Hari i Vilijam dobro prihvatili svoju maćehu, a očigledno su i Kamilina deca prihvatila Čarlsa. Kraljevska porodica ih ne pominje, ali svetla kamera im očigledno nisu jača strana. U stvari, samo kada je u pitanju Laura.

Kamilin sin Tom je ugledni restoranski kritičar i pisac i redovno se pojavljuje na britanskoj televiziji. Često se ljutio na paparace koji su ga pratili, ali navikao se na njih. S druge strane, Laura ih nikada nije prihvatila i glasine i tračevi o njenoj majci i njihovoj porodici pale su joj mnogo teže od Tomu. Tako se i danas, kad god dođe na neki događaj, drži podalje od objektiva.

Takođe, Laura je svojevremeno morala da se odvoji od porodice na neko vreme kako bi je zaštitili od medija i naslovnih strana, što joj je takođe veoma teško palo, ali danas ima svoju porodicu i očigledno je da joj život u anonimnosti odgovara.

S druge strane, njena majka i brat uživaju u pažnji koju dobijaju, čak i kada znaju da im ista ne ide u prilog, a kako danas izgledaju možete videti u galeriji ispod:

- / Shutterstock Editorial / Profimedia, printscreen/youtube Deca Kamile Parker Bouls


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!