Iako se na društvenim mrežama može naći mnogo tračeva i praznih priča o mogućim vezama poznatih, neke su suviše sočne da bi se ignorisale.

Govorkanja o romansi Selene Gomez i čuvenog "Kapetana Amerike", odnosno Kris Evansa su jedni od tih, a obožavaoci ne prestaju da bruje o novopečenom paru.

Nakon veze sa Weekndom, Selena nije povezivana ni sa jednim muškarcem (osim konstantne veze sa Džastinom Biberom), međutim, kako stvari stoje, izgleda da joj se srce ukrao jedan od najpoželjnijih frajera Holivuda i to 6 godina nakon što je priznala da je prema njemu gajila simpatije. No evo šta se do sada zna o njima:

Oktobar 2021: Selena i Kris su viđeni u istom restoranu

Romantične glasine počele su da se vrte početkom oktobra nakon što su Kris i Selena navodno primećeni kako napuštaju isti restoran u Los Anđelesu.

Iako par nije snimljen zajedno, paparaco snimci otkrili su da se par nalazio na istoj lokaciji otprilike u isto vreme, što je navelo neke obožavaoce da poveruju da su napustili restoran odvojeno kako ne bi izazvali bilo kakve spekulacije. Samo nekoliko dana ranije, par je očigledno primećen kako napušta isti studio, što je izgleda samo učvrstilo teorije fanova.

selena gomez navodno je u vezi sa krisom evansom
Instagram 

Oktobar 2021: Kris je zapratio Selenu na Instagramu

Nedugo nakon što su fotografije Krisa i Selene iz restorana objavljene na internetu, obožavaoci su takođe primetili nešto iznenađujuće na Instagramu. Izgleda da je Kris odjednom počeo da prati pevačicu na ovoj društvenoj mreži. Iako ovo možda obično ne znači mnogo, vredi napomenuti da Kris prati manje od 200 ljudi na Instagramu - pa je više nego jasno da dobro razmisli o tome koga će pratiti na ovoj platformi.

kris evans prati selenu na instagramu
Shutterstock 

Oktobar 2015: Selena priznaje da se zaljubila u Krisa

Mnogo pre nego što su Selena i Kris prvi put pokrenuli glasine o izlascima, pevačica i glumica priznala je da se "zaljubila" u Kapetana Ameriku i to u emisiji "Live With Andy Cohen".

"Zaljubljena sam u Krisa Evansa. Zar nije sladak? Veoma je lep", rekla je tada Selena.

Par je za sada, kako se navodi, u tajnoj romansi, i ne žure sa obelodanjivanjem svoje ljubavi, a da li je sve ovo zaista istina ili samo puste želje obožavatelja ostaje da vidimo, a do tada, glasajte u našoj anketi kako vam se čine kao par.