Konor MekGregor je najplaćniji aportista na svetu, a sada su ga paparaci uslikali kako sa verenicom Di Devlin opušteno šeta Los Anđelesom.

MMA borac pokazao je svoje isklesane mišiće u žutoj polo majici i kratkom crnom šortsu, dok je njegova dugogodišnja partnerka odabrala skroz opušteno izdanje - crnu majicu i teksas šorts, još jednom dokazavši da je ogromno bogatstvo nije pretvorilo u ženu koja juri za trendovima.

Podsetimo, Konorova ljubavna priča je bajkovito, premda i turbulentna, ali pokazuje da je život neizvestan i da je u istom retko šta crno ili belo. Zgodni Irac koji je samo prošle godine inkasirao 180 miliona dolara nekada je jedva krpio kraj sa krajem, ali i u tim trenucima Di Devlin je bila uz njega!

Naime, pre nego što je uspeo u surovom, često i nepravednom svetu sporta, Konor je godinama radio slabo plaćene poslove i jedva je uspevao da skrpi kraj sa krajem.

konor mekgregor sa zenom
OConnor-Arroyo/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia 

Vreme je provodio uglavnom mukotrpno trenirajući, verujući u svoj cilj, a čitavo vreme podršku, kako moralnu, tako i finansijsku, pružala mu je njegova životna izabranica - lepa Di.

Di i Konor su se upoznali 2008, kada je ovaj Irac imao samo 19 godina i glavu punu snova o tome da postane šampion. On ju je primetio u noćnom klubu i prišao joj je, a jednom prilikom prisetio se tog susreta: "Izgledala je kao dobra devojka, a ja volim dobre devojke".

Ova brineta takođe je, godinama kasnije, priznala da ju je momentalno privukao, a da kod njega najviše voli to što ju je uvek zabavljao i zasmejavao.

"Radim ovo da obezbedim budućnost moje porodice i moje Di. Jednog dana, želim da Di i ja kuliramo na plaži i nemamo nijednu brigu na svetu. Zato radim ovo. Želim da budem finansijski siguran kada budem imao decu. Kada se to desi, hoću da budem spreman", rekao je MekGregor svojevremno.

Upornim radom i trudom on je na koncu svega uspeo u svojoj nameri - danas se doslovce kupa u luskuzu, a u više navrata potvrdio je da nije bilo Di - ne bi bio tu gde jeste.

Instagram Konor MekGregor

"Živeli smo u Irskoj, 30 kilometara od Dablina u iznajmljenom stanu, koji smo plaćali od nadoknade za nezaposlenost 188 evra. Nisam imao posao, jer sam svo svoje vreme provodio u teretani. Verovao sam da ću biti šampion, i ONA takođe.

Verovala je u mene. Uprkos nedostatku para Di Devlin se trudila da mi spremi da jedem zdravo i da uvek održim dnevni režim. Ona se totalno posvetila tome. Vraćajući se kući nakon iscrpljujućih treninga uvek mi je govorila: "Konor u redu je, ti to možeš"", rekao je on jednom prilikom.

konor mek gregor
Instagram 

"Bila je tu od početka. Da je nije bilo, ne bih bio ovde gde sam. Ona više ne radi, ja sam je zaposlio kod sebe. Radi za mene, vodi brigu o mojim računima. Radila je veoma naporno u proteklim godinama i bila uz mene kada nisam imao ništa.

Imao sam samo san o kome sam joj pričao. Ponosan sam što sam mogao da joj obezbedim da ne radi, da joj dam sve što poželi i da putuje svetom. Zajedno smo tako dugo, prošli smo sve zajedno", još je jedna u nizu njegovih dirljivih, snažnih izjava o voljenoj ženi.

Kruna njihove ljubavi došla je 2017, kada su dobili su i sinčića koji je poneo očevo ime, a u januaru 2019. dobili su ćerkicu Kroju. Ove godine porodica Mekgregor se ponovo proširila - u februaru je na svet došao i treći mališan - sin Rajan.

Konor MekGregor
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Klan Mekgregorovih je sada porodica od petoro članova. Zdrava beba je došla na svet! Beba i moja čudesna majka i žena su odlično! Zahvalan sam Bogu za sve što je dao meni mojoj porodici. Moj novorođeni sin, Rajan Mekgregor", napisao je Konor tom prilikom na Instagramu.

No, iako čitava priča na prvi pogled zvuči idilično, par je imao brojne trzavice i probleme, a najlčešće zbog Konorovog nezgodnog karaktera i činjenice da je nekoliko puta bio optužen za afere sa drugim ženama. On se 2017. čak suočio sa tvrdnjama da je otac vanbračnog deteta izvesne Teri Murej, ali je DNK analiza pokazala da ovi navodi nisu tačni.