Danska manekenka i glumica Brigit Nilsen (58) prvo je bila u centru pažnje zbog veze sa 15 godina mlađim dečkom Matijom Desijem, a kada mu je u 55. godini rodila ćerku Fridu našla se na udaru kritika.

Ona je godinama medijima bila zanimljiva zbog braka sa Silvesterom Staloneom i ljubavnog života uopšte. Naime, Brigit se verila za Silvestera Stalonea u toku snimanja filma "Rocky 4".

Par se venčao 15. decembra 1985. godine u Kaliforniji na Beverli Hilsu. Brak je trajao 19 meseci i razvod je realizovan 1987. godine. Tokom godina bila je zanimljiva tabloidima zbog ljubavnih izbora.

brigit nilsen
Instagram 

Dugo je pokušavala da dobije dete, čak 10 godina neuspešno veštačkom oplodnjom. Iako je procenjeno da u njenim godinama su šanse 2.5% ona je ipak uspela da zatrudni i porodi se u 55. godini. Glumica iz ranijih brakova ima četvoricu odraslih sinova.

- Ovo je jedna veoma skupa igra u kojoj možda dobijete, možda ne. Mnogo lekova, hormona, mnogo patanje da bi vas neko na kraju nazvao i rekao - žao nam je, niste trudni.

Lekari su mi dali tek 3 do 4 odsto šanse da ostanem trudna. Nisam imala puno jajašaca, ali bilo ih je dovoljno. Nisam mislila da ću se nakon 42. godine odlučiti na trudnoću. Bilo je tu puno razočaranja. Iako ste realistični jer znate koliko imate godina i da su šanse protiv vas, ipak ne odustajte - rekla je Brigit Nilsen.

Brigit i Matija nedavno su proslavili treći rođendan ćerke Fride. Ponosna majka je objavila porodičnu fotografiju na Instagramu.

Instagram Briget Nilsen

- Na društvenim mrežama 95% ljudi će vam čestitati na detetu i rođendanu. Biće srećni jer ste i vi srećni, ali uvek ima onih koji će napisati - kako se usuđuješ, ti si baba. Umrećeš pre nego što dete poraste - rekla je Brigit.

Brigit je pronašla sreću sa mlađim dečkom Matijom Desijem koji je mlađi od nje 15 godina. Glumica je priznala da je zbog mlađeg muža odlazila na plastične operacije da bi izgledom bila bliža njegovim godinama.

Nelsonova je poznata po svom turbulentnom životu, u kome se čak spominje afera sa Arnoldom Švarcenegerom, kao i problem sa alkoholom.

Nekadašnji top model je 2007. godine učestvovala u rijaliti program Celebrity Rehab, u kome su poznate osobe javno na televizji pokušavale da se oslobode svoje zavisnosti.

brigit nilsen
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia