Milenu Radulović svi znaju zbog glumačke karijere koja je u usponu, ali isto tako i zbog toga što je javno istupila i priznala da je bila zlostavljana od strane bivšeg profesora glume Miroslava Mike Aleksića.

Mlada glumica proslavila se u ulogama u domaćim serijama i filmovima, a publika sada ima prilike da je gleda u novom ostvarenju "Toma". 

Milena je postala simbol borbe za osvajanje slobode, a takvo ime nosi i nagrada koja joj je uručena 24. septembra u okviru Fonda Maja Maršićević Tasić.

U svom kratkoročnom petogodišnjem planu ima privatnih i poslovnih želja koje namerava da realizuje, a o tome je progovorila za magazin Gloriju.

milena radulovic
ATA Images 

- Volela bih da proširim svoju delatnost u okviru filma, da se bavim kreativnom produkcijom i pisanjem. Sticajem okolnosti završila sam prvo na televiziji, pa zatim na filmu, iako sam verovala da će pozorište biti moj put.

Film mi je sada veoma uzbudljiv. Za pet godina vidim sebe u ulozi majke. Ne razmišljam o tome trenutno, ali za pet godina ću imati 32 i volela bih da tada već budem mama.

Instagram Milena Radulović