Ruska manekenka Natalija Vodijanova bila je jedna od glavnih zvezda revije modne kuće Balmain u Parizu, a koju je nosila uz slavne kolegice Naomi Kembel, Karlu Bruni i Milu Jovović.

38-godišnja Natalija blistala je u najnovijim kreacijama slavne modne kuće i plenila sve poglede obožavatelja iz publike koji su se divili njenoj besprekornoj liniji koju i nakon pet porođaja održava bez problema.

Ovog puta naglasila ju je u ultrakratkoj bež haljini koja joj je pristajala kao salivena, a do izražaja su naravno došle i njene vitke noge.

natalija vodijanova
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Može se reći da Natalija danas živi život kao iz bajke, ali nije uvek tako bilo. Naime, ova lepotica je rođena u jednom ruskom selu, a detinjstvo je provela u velikom siromaštvu.

Radila je na pijaci gde je prodavala voće i povrće, a tamo ju je primijetio jedan modni agent koji ju je uveo u svet mode. Sa samo 17 godina već je živela u Parizu, a tri godine kasnije njeno bogatstvo se procenjivalo na 20 miliona dolara.

Iza nje je brak s preduzetnikom Džastinom Portmanom, od kog se razvela 2011. godine i s kojim je dobila troje dece. Džastinu je razvod toliko teško pao da je zbog toga završio na rehabilitaciji.

natalija vodijanova
Natalia Vodianova / East2West News / Profimedia 

"Ponašala se prema meni kao da me se stidi. Kad je razvod okončan, otišao sam na rehabilitaciju. Posle smo se čuli i rekla mi je da joj ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovo budemo porodica", otkrio je jednom prilikom povređeni milioner, ali Natalija je nakon njega uplovila u vezu s milijarderom Antonijem Arnautom, s kojim je danas u srećnom braku i rodila mu je dvoje dece.

Inače, Antonije je sin Bernarda Arnauta osnivača LVMH, a njegovo bogatstvo se procenjuje na više od 80 milijardi dolara i nalazi se među najbogatijim ljudima na svetu.

natalija vodijanova
Shutterstock