Američka glumica, Kejt Hadson, koja je nedavno boravila u Beogradu gde je snimala film, verila se za dogogodišneg dečka Denija Fudžikavom.

Par je vezu ozvaničio na crvenom tepihu u maju 2019. godine, a poznaju se više od 15 godina.

- Znamo se 15 godina. On je polubrat mog najboljeg prijatelja, rekla je Kejt Hadson iza koje je buran ljubavni život.

Pre Denija bila u vezi s Krisom Robinsonom s kojim je dobila danas 17-godišnjeg sina, a u odnosu s Metom Belemijem pre deset godina dobila je takođe sina. Kejt je svog sadašnjeg verenika upoznala sa 23 godine, kada je bila trudna s prvim sinom, a upoznale su se preko Denijevih polusestara, inače njenih prijateljica. Prijateljstvo koje je trajalo gotovo 15 godina promenilo se 2016. godine kada ju je muzičar pozvao na planinarenje.

kejt hadson
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

- Ono što sam mislila da će biti samo pešačenje s prijateljem pretvorilo se u neočekivani prvi dejt. I ne, na tom prvom ‘dejtu’ nisu napravljeni nikakvi pomaci. Njemu su trebali meseci da preduzme prvi korak jer prijateljstvo koje je trajalo 15 godina trebalo je dovesti na viši nivo kako bismo otvorili jedno drugome srce i osetili čistu ljubav, otkrila je pre nekoliko godina glumica.

Ljubav među njima kulminirala je pre tri godine kada su postali roditelji ćerkice Reni Rouz, a onda je sedam godina mlađi Deni odlučio da je zaprosi.

- Idemo! - napisala je 42-godišnja glumica na Instagramu ispod fotografije na kojoj se vidi verenički prsten.

kejt hadson sa verenikom
pritnscreen/instagram 

Na romantičnoj fotografiji Kejt nosi verenički prsten pomalo starinskog izgleda koji, ako je suditi po fotografiji, sadrži bisere i rubine, što je mnoge navelo na zaključak da je glumica zapravo dobila dva prstena od Denija. Naime, samo nekoliko sati nakon objave veridbe na društvenim mrežama, Kejt se pojavila na najprestižnijem modnom - Met Gali, u ružičastoj kreaciji Majkla Korsa, ali najveću pažnju privlačio je njen prsten, potpuno drukčiji od onog s fotografije. Na ruci joj je, naime, sijao veliki dijamant položen u okvir prstena od sedamkaratnog zlata i na rubovima ukrašen s više manjih dijamanata. Za sada nije poznata cena ovog prestena, ali procenjuje se da ga je muzičar platio između 175 i 300 hiljada dolara.

- Zahvaljujući njemu osećam se lepo u svakom trenutku u danu, čak i kad se posvađamo. Osećam se voljeno. Zbog njegove odanosti porodici osećam se sigurno, samopouzdano i zaštićeno. Njemu je porodica broj jedan na listi prioriteta, on je zaista porodičan čovek - izjavila je nedavno glumica.

kejt hadson
Instagram 

Dok je ona zauzeta poslovnim obavezama, Deni brine o porodici, a zajedno kuju planove za venčanje.

- Zaista sam uzbuđena. Nisam se još zaokupila planiranjem venčanja, ali mislim da ću pozvati ljude koje najviše volim i imam osjćaj da bi to na kraju moglo biti nešto veliko, poručila je Kejt.