Petar Benčina već duže vreme je jedan od najpopularnijih domaćih glumaca, a trenutno možemo da ga gledamo u najnovijem ostvarenju "Toma", gde glumi zajedno sa suprugom Tamarom Dragičević.

Malo je poznato da Petar ima mnogobrojnu porodicu, a pored brata Igora koji je takođe glumac, ima i dve sestre. Nada i Ana Benčina iako su bliznakinje nimalo ne liče, a prilično su i različitih karaktera.

Dok se Nada bavi odnosima s javnošću, Ana je balerina, koreograf i učitelj plesa, a obe gaje neizmernu ljubav prema članovima porodice. Sestre, o čijoj lepoti je nepotrebno govoriti, ne vole publicitet i retko kada se sa braćom glumcima mogu videti u javnosti.

Instagram Petar Benčina sa sestrama

Sestre Petra Benčine vredne su i vrlo uspešne svaka u svom domenu, a ovih dana posebno su ponosne na aplauze koje glumac dobija povodom uloge u filmu “Toma”.

Takođe su radosne što se oženio i ima decu i uživaju da provode vreme sa bratanicom Stašom i bratancem Lazarem, čijoj su proslavi drugog rođendana na Hvaru prisustvovale.

Svaka od njih fokusirana je na svoj put, te tako Ana uživa u pedagoškom radu. Ima svoju plesnu školu, a pored baleta zanimaju je i pčelarstvo, kampovanje, ali i planinarenje i ekstremni sportovi.

ana bencica
Instagram 

S obzirom na to da se bavi sportom može se pohvaliti i vitkom linijom, a sestra bliznkainja nimalo u tome za njom ne kaska. Nada je nedavno diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka, gaji ljubav prema konjima, a zbog dečka sportiste neko vreme živela je u Rusiji.

nada bencina
Instagram 

Budući da ima veliku ali složnu porodicu Petar je svojevremeno umeo da kaže da bi i sam voleo da ima više od dvoje dece, a njegova supruga Tamara Dragičević se sa tim slažila.

tamara dragicevic i petar bencina
printscreen/instagram