Glumica Sara Džesika Parker poznata je po ulozi Keri iz kultne serije "Seks i grad", koja je dobila i nastavak koji se trenutno snima, a njen porodični dom šokirao je svetsku javnost.

Popularna glumica Sara Džesika Parker i njen suprug Metju Broderik poseduju nekoliko veličanstvenih nekretnina u Americi, a jedna od najupečatljivijih je upravo ona na Menhetnu, koju su više puta oglašavali za prodaju.

Početkom ove godine, kako su preneli strani mediji, njihov gradski dom prodat je u vrednosti od 15 miliona dolara, što je bilo sasvim dovoljno glumici da ga se odrekne, sudeći po tome da ga je par platio svega 3 miliona dolara davne 2000. godine.

U njenom domu možete videti razne dezene, toplinu i ušuškanost u svakom kutku u kojem rado Sara provodi vreme čitajući knjige.

Njen dom na Menhetnu ima identičan ulaz kao i Keri Bredšo iz Seks i grada, slučajnost ili ne, svakako je nemoguće odoleti činjenici da i Sara kao i njena junakinja Keri vole centar Njujorka.

sara dzesika parker na stepenicama
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U dom Sare Džesike Parker uloženo je puno truda i ljubavi, shodno tome bio je potpuno renoviran u odnosu na prvobitno stanje u kakvom su ga kupili.

Govorilo se da su renovacije pokrenute sa ciljem da zarade novac naknadnom prodajom kuće.

printscreen/youtube Dom Sare Džesike Parker