Prirodni materijali

Mnogi svetski dizajneri enterijera prognoziraju da će ove zime u upotebi biti popularni prirodni materijali, poput drveta, pamuka i konoplje. Pletena ćebad od vune, cozy prekrivači i puno slojeva tekstila definitivno će dodati dašak topline i udobnosti vašem domu.

Umirujući mirisi 

Mirišljave sveće, osveživači prostora, ulja... Za bilo šta da se odlučite, birajte umirijuće note, jer mirisi zaista mogu uticati na osećaj koji dobijete kada uđete u sobu ili dom. Nakon ove turbulente godine, predlažemo mirise koji podržavaju naše blagostanje, poput lavande. Ona je klasičan, evergreen miris, poznat po umirujućim svojstvima. Takođe, zemljani mirisi poput tamjana, sandalovine, smirne su sjajni za zimu, jer donose ravnotežu.

Tople, zemljane boje 

Ove zime u trendu su tople, zemljane boje poput gline i terakote. Oplemenite detalje u vašem domu sa ovim bojama - jastuke, ćebad ili saksije za svoje sobne biljke - kako biste sobi pružili toplu, ugodnu atmosferu.

Višenamenski nameštaj

Kako naši domovi više nisu samo domovi, već učionice, kancelarije i teretane, sa tim dolazi i mnogo više stvari. Višenamenski nameštaj koji štedi prostor je ključan kako bi naši domovi ispunili ove namene. Nameštaj poput otomona i klupa u koje mogu da se odlažu stvari su ugodna mesta za sedenje, ali i fioka.