Poslednjih meseci uveliko se bruji o nastavku snimanja popularne serije "Seks i grad". Na ulicama Njujorka ponovo se mogu videti Keri, Miranda i Šarlot, iako su mnogi razočarani jer nema čuvene Samante.

Keri, odnosno Sara Džesika Parker, na svom Instagramu delila je često atmosferu sa seta, međutim, sada je pratioce iznenadila jer je prvi put objavila fotografiju dece, a za to je imala bitan razlog.

Naime, iako zvezda "Seksa i grada" i njen suprug, glumac Metju Brodrik nikad ne eksponiraju decu, sada je bio izuzetak, jer im sin kreće na koledž, a ćerke u sedmi razred.

sara dzesika parker i metju broderik
Shutterstock 

"Porodica nam je sada drugačija", napisala je i dodala da ljubavi ne manjka.

"U svega 7 dana: Jedan je postao brucoš na koledžu, druge dve su krenule u sedmi razred. Kuća je drugačija. Mi smo drugačiji. Potrebni smo im više. I mnogo manje. Ljubav, ljubav, ljubav.", napisla je Sara.

Naravno, pratioci su bili oduševljeni gestom glumice, te su je obasipali rečima podrške. A kako izgledaju deca čuvene glumice, pogledajte u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, printscreen/instagram Sara Džesika Parker prvi put je objavila fotografije dece koju krije od javnosti.