Kada je svetski šoubiznis u pitanju, do sada smo imali prilike da čujemo sve i svašta.

Ipak, poznata britanska glumica, nekadašnja manekenka i voditeljka Holi Voloubi uspela je još jednom da šokira javnost i to svojim najnovijim projektom.

Naime, Holi već duže vreme vodi veoma popularan program "This Morning" koji je ugostio neka od najvećih svetskih imena, a sada je najavila da pored toga pokreće i svoj lifestyle sajt "Wylde Moon", na kome će se pisati, kako kaže, o svim oblicima lepote.

To ne bi bilo ništa čudno, jer u poslednje vreme sve više selebritija započinje svoje lifestyle sajtove, poput Kortni Kardašijan i njenog sajta POSH, da Holi nije navela veoma čudnog zaposlenog.

Naime, ona je u listi gde su navedeni svi njeni saradnici i zaposleni, navela planetu Mesec uz prigodno objašnjenje pozicije:

"Zadužen za spiritualno vođstvo i intuiciju".

Naravno, nije trebalo mnogo dok ljudi nisu počeli da komentarišu.


"Sad i planete rade za nju. Sledeći je Merkur i to retrogradni", "Kad poznati lupetaraju bez korišćenja mozga", "Je l prijavljen za stalno ili pola radnog vremena", "Kako ga isplaćuješ - u funatama, ili prima kriptovalute", "e danas stvarno svako može da piše", "OVa žena nema mogza", "Prisvojila i mesec"... samo su neki od komentara.

Holi se povodom svega nije oglašavala, ali ne sumnjamo da nas od nje očekuje još ovakvih "bisera".