Venčanje Simone Halep i Tonija Juruca organizovano je u Rumuniji u Konstanci, rodnom gradu nekada prvog reketa sveta, mlada se na svom Instagram profilu pohvalila detaljima sa ove raskošne ceremonije.

Na fotografijama se vidi predivan ambijent ove luksuzne svadbe, kao i neverovatna dekoracija - sve je bilo u zlatnim i belim tonovima i prepuno zelenila i cveća. Goste su zabavljale dve velike rumunske zvezde Dan Biteman i Loredana.

vrt u kom se vencala simona halep
Instagram 

Par je stao na ludi kamen posle tri godine veze, a ovo je 42-godišnjom tajkunu treći brak. Svetski mediji prenose da je reč o čoveku koji ima veliko bogatstvo i šest kompanija u svom vlasništvu.

simona halep i toni juruc
Instagram 

"Bilo je predivno, jako sam emotivna. Ovo su potpuno drugačije emocije u poređenju sa osvajanjem Gren Slem titule. Tenis je tenis, a ovo je privatan život. Ostvarili smo jako važan korak, veoma sam srećna", rekla je novopečena gospođa Juruc.

Kada je odelo u pitanju, Makedonac je igrao na sigurno te se tako opredelio za klasično u crnoj boji, dok je lepa 29-godišnjakinja blistala u neobičnoj venčanici bež boje. Simoni je ova jednostavna, pomalo retro kreacija od kombinacije čipke i tila sjajno pristajala, a sa detaljima nije preterivala, kao ni sa frizurom. Ponela je minimalističan nizak rep uvijen u blage talase.

Teniserka je kasnije venčanicu zamenila dugom belom haljinom sa velikom crnom mašnom koja je istakla njenu sjajnu figuru i lep dekolte.

simona halep i toni juruc
Instagram 

Iako su se upustili u bračne vode, za ovaj par još uvek nije trenutak da zapopčnu proširenje porodice.

"Ako igram tenis, to nije moguće", kratko je odgovorila.

Takođe, otkrila je da će se sa novopečenim suprugom uputiti na kratki medeni mesec kako bi se odmorila od svega i pripremila za nadolazeće važne turnire.