Natali Brajant, 18-godišnja ćerka poznatog košarkaša Kobija Brajanta, koji je poginuo 2020. godine, prvi put se pojavila u javnosti nakon očeve smrti.

Ona je prisustvovala sinoćnoj Met Gali i ono oko čega su se svi složili, to je da je izrasla u pravu lepoticu.

Krajem januara Natali je proslavila punoletstvo, a nakon toga uspesi su počeli sami da se nižu. Naime, nastarija ćerka slavnog košarkaša koju je dobio u braku sa suprugom Vanesom Brajant postala je model, te tako ne čudi njeno prisustvo na sinoćnem gala događaju na koji ju je pozvala lično Ana Vintur.

Oduvek me je zanimala moda, još kao veoma malu. Pratim sva dešavanja u modnoj industriji i otkako pamtim, želela sam da budem model. Svesna sam da imam mnogo toga još da naučim, ali osećam da je ovo sjajna prilika za mene da učim i iskažem se na najkreativniji mogući način ‒ rekla je nedavno lepa Natali.

natali brajant
Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, ono što je sinoć pored njene lepote takođe bilo zapaženo bila je njena manje lepa odevna kombinacija. Za ovaj čuveni događaj obukla je "veselu" kreaciju Conner Ives, koja će biti deo izložbe.

Uz haljinu koja podseća i na balon i na uskršnje jaje, ona je obula platforme inspirisane 60-im godinama prošlog veka u boji lavande.

Kao da balon sam po sebi nije bio previše, imao je i šlep rep – koji je takođe okićen brojnim svetlucavim cvetićima.

Definitivno sam želela da isprobam nešto mladalački i zabavno. Drago mi je da mi je Ana Vintur dozvolila da nosim ovu haljinu sa izložbe. Ovo sve podseća na san”, rekla je za Entertainment Tonight.

natali brajant na met gali
JENNIFER GRAYLOCK / INSTAR Images / Profimedia 

Natali je zbog ovog modnog kiksa trenutno zaradila i nadimak "Uskršnje jaje". Ipak, kada izuzmemo modni promašaj koji je napravila, jedno je nesporno, a to je njena prirodna lepota sa kojom će sigurno postići velike uspehe u svetu mode.

kobri brajant sa cerkama
JPI Studios/Avalon.red / Avalon / Profimedia 

Nedavno sa majkom Vanesom bila zvezda Bulgari kampanje povodom Dana majki, a Natali je bila na naslovnici septembarskog izdanja Teen Voga, a kako danas izgleda pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Ćerka Kobija Brajanta danas