Penzionisana reperka Igi Azalea nikad nije bila osoba sa sjajnim modnim stilom, ali u poslednje vreme čini se kao da se takmiči sama sa sobom u odabiru što goreg autfita.

Što kraće, oskudnije, to bolje - njena je parola kako stvari stoje, a poslednji izbor zgrozio je čak i njene najvernije fanove.

Reperka se pojavila u mini haljini koja je više otkrivala nego što je pokrivala, a pored diskutabilne dužine, imala je otvorena leđa, ali i izreze sa strane.

Na sve to, činilo se da joj je haljina i za koji broj manja nego što bi trebalo, jer je toliko bila zategnuta da je na njoj sve "pucalo".

igi azalea u haljini koja joj je mala
BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Igi koja je trenutno na oproštajnoj turneji, nakon nastupa sa Pitbulom, pojavila se na afterpartiju u problematičnoj toaleti, a kako su i zabeležili paparaci, sve vreme je gledala da li joj je provirilo nešto što ne treba.

Komentari na njen autfit ni ovog puta nisu izostali, i da, slobodno možemo reći da su negativni činili veliku većinu.

"Šta je ovo na Igi?", "Ma ne, uopšte nisi operisana... samo, sledeći put izaberi nešto što neće toliko pokazati koliko si se izdeformisala", "Jezivo", "Okej, hoćeš da budeš sek*i, ali ovo je degutantno", "Obukla se kao prostitutka", "Što je starija, to oskudnija garderoba", "Sledeći put se obuci na dečijem odeljenju, šta fali", "Igi, imaš li ogledalo", "Volim je i obožavam što se toliko slobodno oblači, ali ovo je jednostavno ružno"... samo je delić onoga što su fanovi pisali na mrežama.

igi azalea u premaloj haljini
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, ponovo se pokrenulo pitanje Iginih operacija. Reperka je tvrdila da je sredila samo nos, iako je jasno, kada se uporede fotke od pre i sad da je poprilično dorađivala svoje telo kod plastičara, u šta se možete uveriti na fotografijama u galeriji ispod:

printscreen/youtube, KCKMT / Backgrid UK / Profimedia Igi Azalea

Jedno je sigurno, teško da ćemo Igi u skorije vreme videti u pristojnijem izdanju, jer je, kako je i jedan od komenentatora napisao, što je starija to nosi kraću i oskudniju garderobu.