Igi Azalea pokušava svim silama da vrati staru slavu. Međutim, reperka poslednjih meseci više privlači pažnju svojim fizičkim transformacijama, nego što se priča o njenoj muzici.

Igi koja se pre malo više od godinu dana porodila u tajnosti, pre toga je umnogome bila poznata po vezama sa problematičnim momcima koji su je varali, a pored toga, redovno puni medijske stupce izdanjima koja prelaze granice ukusa, kao i upornim tvrdnjama da na sebi nije menjala ništa sem grudi.

Međutim, sada se našla na meti kritika zbog spota za novu pesmu "I Am The Stripclub". Naime, primetno je da u spotu njena boja kože daleko tamnija nego inače, a obline raskošnije nego do sada.

Negativni komentari ređali su se kako ispod videa, tako i na Tviteru i Instagramu, a svi su manje više pisali isto.

"Igi je definitivno opsednuta d apostane crnkinja", "Prvo nas je uveravala da ništa nije operisala, a sad i da je ovo zapravo njena boja kože", "Sve - sve i da je pocrnela, ali ovoliko tamna ne može biti", "Prvo je Kim Kardašijan to uradila, sad ti","Devojko, zašto se stidiš svoje rase?"...

Međutim, na sve to, Igi se branila na pomalo čudan način. Naime, njen "izgovor" je da već 5 godina koristi istu nijansu pudera, te da ne vidi to u šta svi upiru prste.

igi azalea ima daleko tamniji ten i izrazenije obline u novom spotu
pritnscreen/youtube 

Međutim, kako kritike nisu prestajale, Igi je podelila na svom Tviteru fotografije sa snimanja.

"Snimak je tamniji jer je i svetlo prigušeno. Hteli smo atmosferu kao da smo u klubu, ali ljudi će uvek pisati i pričati", rekla je reperka.

sminker eros tvrdi da je sve do osvetljenje
printscreen/youtube 

Sa tim se složio i Eros, šminker Azaleje, koji je potvrdio da je sve do osvetljenja. Međutim, isti taj šminker bio je pre izvesnog vremena takođe na meti kritika jer je "posvetleo" mnoge crnkinje koje je šminkao, a potamneo belkinje.

Uostalom, procenite sami - pogledajte neke fotografije kako je Igi izgledala pre. Da li je baš tolika razlika ili je ovog puta ipak za sve "krivo" osvetljenje?

printscreen/youtube, KCKMT / Backgrid UK / Profimedia Igi Azalea