Australijska pevačica Igi Azalea proslavila je 31. rođendan. Osim po brojnim hitovima, poznata je i po burnom ljubavnom životu, ali i veštačkoj zadnjici koju nikako ne želi da prizna. I dalje otvoreno govori o operaciji grudi iz 2015. godine zbog samopouzdanja, ali za pozadinu mudro ćuti.

Međutim, neke su stvari i više nego očite, bez da se o njima raspravlja. Slike nastale pre skoro 10 godina ne idu u prilog slavne pevačice. Takođe, veštačka ili ne, Igi je i te kako ulepšava, što su dokazale fotografije s broda pre nekoliko godina na kojima je bilo jasno da ni ona nije pošteđena ženskog neprijatelja broj jedan - celulita, što je izazvalo dodatne kritike na njen račun.

igi azalea
Premiere / Backgrid USA / Profimedia 

Igi je i samohrana majka sina Oniksa. Podsetimo, u decembru 2019. godine šuškalo se kako je trudna s tadašnjim dečkom, reperom Plejbojem Kartijem, ali reperka se o tome nije oglašavala. Šest meseci kasnije potvrdila je da je postala mama.

"Imam sina. Čekala sam pravi trenutak kako bih ovo podelila, ali što više vremena prolazi, to ću se osećati anksioznije da otkrijem ovako veliku vest", započela je.

igi azalea
Dream team / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Želim njegov život da držim u pivatnosti, ali svejedno želim da pokažem da on nije tajna i da ga volim više od ičega", zaključila je i raskinula vezu s reperom.

Ranije je bila verena za košarkaša Nika Janga, ali i to je neslavno završilo. Samo godinu dana nakon veridbe u javnost su procurili snimci na kojima se on svojim saigračima hvalio kako je vara.

igi azalea
Profimedia 

Taj snimak je objavio neko od njih. Igi je kasnije i sama priznala kako je dečka uhvatila s nekoliko žena na snimcima sigurnosnih kamere u njihovoj vili, a on je navodno u međuvremenu napravio drugo dete svojoj bivšoj devojci Keoni Grin. Kako god bilo, Igi zaista nikada nije izgledala bolje i srećnije!

printscreen/youtube, KCKMT / Backgrid UK / Profimedia Igi Azalea