Poslednjih godina više se priča o vizuelnim transformacijama reperke Igi Azaleje nego o njenoj muzici. Nakon trudnoće i porođaja u tajnosti, bezuspešno je pokušavala da vrati staru slavu, međutim, fanovi kao da su više bili zainteresovani za operacije koje je odradila nego za nove pesme.

Međutim, reperka je sada sve šokirala objavom da se povlači iz muzike na nekoliko godina kako bi se fokusirala na druge kreativne projekte.

Igi treba da objavi svoj treći album "End of an Era" sledećeg meseca i kaže da će joj on biti poslednji na duže vreme.

igi azalea prestaje da se bavi muzikom
printscreen/youtube 

Reperka je u nizu objava na društvenim mrežama objasnila šta poredi:

- "End of an Era" mi je tako poseban jer nakon što izdam album sledećeg meseca trebaće mi nekoliko godina da se usredsredim na druge kreativne projekte i stvari za koje osećam strast i nadahnuće, mimo muzike.

- Uzbuđena sam što ćete u budućnosti videti i druge strane mene - dodala je.

- Prebacivanje energije i fokus na ono što me najviše raduje je ono što je dobro za mene i nadam se da ćete i dalje podržavati bilo koje kreativne projekte koje radim ovde - završila je reperka sa izlaganjem.

igi azalea posvetice se drugim projektima u buducnosti
Youtube 

Reperka je najavila i turneju na kojoj će se oprostiti od fanova, ali nije širila priču po pitanju kreativnih projektata koje planira. Međutim, otkrila je i da fanovi neće dugo čekati do prvog koji prirpema. Naime, u jednom od tvitova rekla je da će prvi ugledati svetlost dana već nakon nedelju dana od objave albuma.

Podsetimo, Igi Azalea preselila se u Ameriku sa 16 godina, a proslavio ju je hit singl "Fancy", a potom i saradnje sa Arijanom Grande, Ritom Orom i drugima.

Bila je i gostujući sudija u "X Factor", a pre 15 meseci porodila se u tajnosti i donela na svet sina Oniksa. Godinama se pričalo o njenoj vizuelnoj transformaciji, a kako je Igi izgledala na početku karijere, a kako danas, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/youtube, KCKMT / Backgrid UK / Profimedia Igi Azalea