Poznata reperka Igi Azalea je, nakon trudnoće i porođaja u tajnosti, bezuspešno pokušavala da vrati staru slavu, međutim, fanovi kao da su više bili zainteresovani za estetske operacije koje je odradila nego za nove pesme.

Međutim, reperka je prošlog meseca sve šokirala objavom da se povlači iz muzike na nekoliko godina kako bi se fokusirala na druge kreativne projekte.

Od tada nije viđena u javnosti sve do pre neki dan, kada je u zanimljivom, ali providnom, kombinezonu australijska pevačica prošetala na putu do studija.

Ne baš najbolje raspoložena, Igi nije zastala pred okupljenim fotografima, a šuška se da se želi potpuno povući iz šoubiznisa, ali da će ostati u kreativnim vodama.

Pored šarenolike kombinacije kojom je prošetala pored fotografa, najveću pažnju je izazvala njena pozadina koja je bila u prvom planu, a kako mnogi sumnjanju, nastala je u nekoj od holivudskih klinika.

DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia Igi Azalea

Iako pevačica to nikada nije priznala, već samo operaciju grudi, fotografije sa početka karijere i sada jasno pokazuju da se ovde zasigurno ne radi o trudu i privrženosti teretani i sportu.

Podsetimo, Igi Azalea preselila se u Ameriku sa 16 godina, a proslavio ju je hit singl "Fancy", a potom i saradnje sa Arijanom Grande, Ritom Orom i drugima.

Bila je i gostujući sudija u "X Factor", a pre 15 meseci porodila se u tajnosti i donela na svet sina Oniksa. Godinama se pričalo o njenoj vizuelnoj transformaciji kako je izgledala Igi na početku karijere, a kako danas.