Mlada glumica Danijela Štajnfeld ozbiljno je zatresla javnu scenu kada se dokumentarni film koji je režirala, "Zaceli me", našao u selekciji Sarajevo filmskog festivala.

U ovom ostvarenju, uz brojne žrtve seksualnog zlostavljanja, ona govori i o sopstvenom iskustvu sa ovim košmarom koji je preživela. 

Silovanje i seksualno zlostavljanje su jedna od gorućih društvenih tema u poslednjoj dekadi, ali, dok se veći deo javnosti fokusira na potencijalno rešavanje problema s jedne strane - strane kažnjavanja počinilaca, Danijela je akcenat stavila na oporavak žrtava ovog gnusnog čina. 

Pošto je i sama prošla kroz pakao posttraumatskog stresa, ona apsolutno zna šta je najvažnije za žrtve seksualnog zlostavljanja, i to je pokušala da predoči široj javnosti svojim ostvarenjem.

Međutim, posebnu vrstu obrta u priči o počiniocu i žrtvi Danijela je napravila u intervjuu u emisiji "Otvoreni program" Televizije Sarajevo, koja prati Sarajevo filmski festival. 

Kada je autorka emisije rekla da joj je najteže bilo da gleda delove filma u kojima Danijela razgovara sa počiniocima ove vrste zločina, jer je i sama njihova žrtva, glumica je rekla da je kod nje bilo sasvim obratno:

"Meni je bilo najteže da slušam priče i saosećam sa žrtvama silovanja. Kad sam razgovarala sa počiniocima ovih strašnih zločina nad decom, devojkama, ženama, a intervjuisali smo ih i u zatvoru i na slobodi - bilo mi je mnogo lakše. Nekako sam našla način da saosećam s njima. To je možda čudno reći, ali ja mislim da u tim ljudima čuči nešto jako strašno kad moraju da čine takve zločine."

Ipak, najsnažnija poruka koju Danijela šalje u etar jeste to da i lično, a i izlečenje društva, počivaju na tome da se o ovom zločinu govori na sav glas, jer jedino tako žrtve mogu da shvate da nisu krive, a zločinci ne ostanu skriveni iza zida ćutanja zbog sramote. Ona kaže da je i sama "zaceljena" u trenutku kad je počela slobodno da govori o onome što joj se desilo.